Zevenklapper Westa heren tijdens laatste thuiswedstrijd van het seizoen

Zevenklapper Westa heren tijdens laatste thuiswedstrijd van het seizoen

De VeerhuisWessem/Westa heren wonnen zondagmiddag in de laatste thuiswedstrijd van het seizoen met maximale cijfers ( 7-0 ) van De Boer Taverzo 2. In theorie kunnen de Westa heren door dit resultaat nog de play-offs bereiken. Maar dan moet in de laatste wedstrijd van de reguliere competitie in de uitwedstrijd met 1-6 worden gewonnen van Wijnen/Smash ’70. Een schier onmogelijke opgave.

In elk geval is de vorm aanwezig voor de apotheose van de voorjaarscompetitie. Arthurs Reinholds, Daan Sliepen en Aleksandrs Maskalonos kenden weinig genade met de tegenstander uit Nieuwegein. Met name Daan Sliepen bleek ongenaakbaar door in drie games gehakt te maken van Djen Bakx en Toby Ellis.

Wedstrijdverloop en uitslagen:

Stand eredivisie:

Foto Westa: Roy Voncken