Vrijwilliger worden

Vrijwilliger worden bij Westa

Zonder vrijwilligers geen vereniging

Organisatietalent en vrijwilligers gezocht

Maak onze club blij met jouw talent

HEB JIJ INTERESSE OM ALS VRIJWILLIGER AAN DE SLAG TE SLAAN?

Ben jij… hét nieuwe talent in de organisatie van onze sportvereniging? 

Heb jij interesse om als vrijwilliger bij Westa aan de slag te gaan? Westa is voortdurend op zoek naar gemotiveerde en gedreven vrijwilligers die samen met ons  willen ontwikkelen. Momenteel zijn wij o.a. op zoek naar meerdere enthousiaste teamleiders. Wij gaan heel graag met jou aan de slag! Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak via   secretariaat@westa.nl

De vertrouwenscontactpersoon, is het eerste aanspreekpunt binnen onze sportorganisatie voor iedereen die een vraag heeft over of te maken heeft met grensoverschrijdend gedrag en hier met iemand over wil praten.

Veilige sportomgeving

HET VOORKOMEN VAN GRENSOVERSCHRIJDEND GEDRAG

Sportclubs worden regelmatig geconfronteerd met ongewenst gedrag. Denk bijvoorbeeld aan pesten, agressie en geweld, discriminatie en seksuele intimidatie en misbruik. Ook in onze vereniging kan grensoverschrijdend gedrag plaatsvinden en dat heeft veel impact op de betrokkene(n), op je organisatie/vereniging én op het sportplezier van betrokkenen.

Als vereniging vinden we het belangrijk aandacht te hebben voor het voorkomen van grensoverschrijdend gedrag. Een van de preventieve maatregelen die we als vereniging nemen is onder andere  het aanvragen van een VOG voor kaderleden/vrijwilligers.

Westa heeft een vertrouwenscontactpersoon (VCP). De vertrouwenscontactpersoon is het eerste aanspreekpunt binnen de sportorganisatie voor iedereen die een vraag heeft over of te maken heeft met grensoverschrijdend gedrag en hier met iemand over wil praten.

Bij eventuele ervaringen met onveilige situaties is onze vertrouwenscontactpersoon Anita Cooke bereikbaar via vertrouwenscontactpersoon@westa.nl

Geïnteresseerd? Neem contact met ons op!

  AnytimeFitnessLogo-Maasgouw_Page_1
  e6f2b60a-d143-4c55-92d7-9d58aa1c064a
  helwegen
  posno sport
  tibhar 1
  rb_logo_jpg
  52263873_1318366084994933_4051159715051208704_n
  sloephuren limburg
  scooterhuren-limburg
  AH-logo-CMYK-metbalk
  ralph kessels
  sporttak platform