Ontwikkelen – Westa Tafeltennis

Top Tafeltennis in Wessem

Talenten die het beste uit zichzelf naar boven willen halen. Het opgeleide talent een eigen podium geven om uit te blinken en verder te ontwikkelen.

IS TAFELTENNIS JOUW PASSIE?

Ben je bereid te investeren in jouw tafeltennis carrière?

Als je droomt van de Olympische Spelen en je durft en denkt er over om voor die droom  te gaan, dan wordt het doen een doel met een tijdspad. Vanaf dat moment start een misschien wel 10 tot 15 jarig proces van de lange adem, een rode draad door het jeugdige leven om daar te komen wat jouw droom heeft ingegeven.

Wil jij jouw talent verder ontwikkelen?  Westa biedt tafeltennistalent in de leeftijd van 8 tot en met 18 jaar een professioneel opleidingsprogramma om  talent verder te ontwikkelen.  

 

 

TALENT ONTDEKKEN, HERKENNEN EN ONTWIKKELEN

De jeugd heeft de toekomst!

Topsport en breedtesport zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden om het beste uit twee werelden te halen. Talentontwikkeling is een ideale brug tussen breedtesport en topsport.

Westa organiseert instroom, talent herkenning, talent ontwikkeling, competitie en leidt zelf trainers en coaches op. Vrijwilligers steken de handen uit de mouwen om deze processen mede te ontwikkelen en te faciliteren.

Programma’s worden aangevuld met specifieke begeleiding op het gebied van fysieke, sociale, mentale, pedagogische- en loopbaanbegeleiding. 

 

 

WESTA TALENT ACADEMY

Tafeltennis talent in ontwikkeling

Westa Tafeltennis Talent Ontwikkeling  is een Regionaal Training Centrum  voor talent dat zich wil ontwikkelen tot toekomstig topsporter. Daartoe worden dagelijks top trainingen verzorgd voor jongens en meisjes .

Ontwikkeld worden technische-, tactische-, fysieke- en sociale eigenschappen en vaardigheden. Individuele programma’s worden aangevuld met specifieke begeleiding op het gebied van fysieke-, sociale-, mentale-, pedagogische- en loopbaanbegeleiding. De trainingen staan onder leiding van vooraanstaande Nederlandse en Internationale trainers. De trainingen vinden plaats in Tafeltennis Centrum Wessem.

FYSIEKE EN PARAMEDISCHE BEGELEIDING

Motorische ontwikkeling en het optimaliseren van bewegen

In samenwerking met Helwegen & Peters krijgen de talenten coördinatietrainingen aangeboden. Doel is de motorische ontwikkeling van de speler en het optimaliseren van bewegen.  Het lichamelijke en het fysieke aspect wordt steeds belangrijker in de tafeltennissport. Het spel wordt steeds sneller, krachtiger en explosiever en de programma’s worden steeds intensiever.

Om het fysieke aspect te ontwikkelen zijn Daan Sliepen en Yvon Bruyne actief als fysieke/coördinatie trainers. 

 

WORKSHOP TALENTONTWIKKELING

Ambitie- en talentmanagement als toegevoegde waarde

De meeste mensen geloven dat de weg naar succes is geplaveid met passie, talent en een beetje geluk. Dat is een vergissing. Topprestaties zijn niet zozeer het resultaat van talent, maar vooral van interesse, de juiste triggers én hard werken.  Met andere woorden, groeien naar de top  in jouw sport of in het bedrijfsleven is haalbaar.  Ook zonder uitgesproken talent kun je  uitblinken. 

Dat wil niet zeggen dat iedereen de wereldtop kan bereiken in welk vak of discipline dan ook. Maar aangetoond is dat je beter gaat presteren als je ambitieus bent  én vervolgens ook voldoende hard werkt om je prestaties te verbeteren. We kunnen veel meer dan we zelf denken.

Elke dag beter dan gisteren kan een thema zijn voor verdere verdieping….

reyndesign jpg
e6f2b60a-d143-4c55-92d7-9d58aa1c064a
helwegen
posno sport
tibhar 1
RaboClubSupport
sloephuren limburg
scooterhuren-limburg
AH-logo-CMYK-metbalk
Logo - BB Pont (1)
sporttak platform