Westa tafeltennis sinds 1965

Westa

Tafeltennis in Wessem sinds 1965. Een leven lang in beweging. Dat is het motto. Dat is wat ons bezighoudt en verbindt. En wat jouw talent ook is, wij kunnen het in elke vorm gebruiken bij Westa.

Bij de oprichting op 24 juli 1965 heet de vereniging tafeltennisvereniging “ Maasmeppers ”. Die naam is in 1992 gewijzigd in Westa, wat staat voor Wessem Tafeltennis.

Teams van Westa zijn bij zowel de dames als heren een vaste waarde in de Nederlandse competities met als hoogtepunt de twee landskampioenschappen van de heren in 2011  en 2012 en de drie landskampioenschappen van onze jeugdteams rondom de eeuwwisseling. 

Individueel zijn er zowel bij de jeugd als de senioren in de loop der jaren vele Nederlandse titels behaald. Verder hebben meerdere talenten van Westa Nederland vertegenwoordigd bij internationale wedstrijden en toernooien, zoals op EK’s en WK’s.  

De opleiding en onze vereniging worden gedragen door een groot aantal vrijwilligers. Westa kleurt al sinds jaren rood! Rood staat in de sterren voor kracht, macht en energie. Voor motivatie, leiding en warmte. En voor stimulatie, actie en passie.

Westa is in september 2021 een dependance begonnen in de gemeente Echt-Susteren. Het aanbod wordt in eerste instantie gericht op de doelgroep 50+. Daarnaast willen we op termijn ook hier starten met aanbod voor jeugd (4 t/m 16 jaar). Speel locatie is Connect College in Echt.

Na jaren van plannen maken is er net voor de kerst van 2022 groen licht gegeven voor het realiseren van een nieuw onderkomen voor Westa.
Oplevering van de nieuwe accommodatie staat gepland voor het derde kwartaal 2024.

Een leven lang in beweging. Dat is het motto. Dat is wat ons bezighoudt  en verbindt.  En wat jouw talent ook is, wij kunnen het in elke vorm gebruiken bij Westa.

Kortom, met zijn allen zijn wij Westa!

reyndesign jpg
e6f2b60a-d143-4c55-92d7-9d58aa1c064a
helwegen
posno sport
tibhar 1
RaboClubSupport
sloephuren limburg
scooterhuren-limburg
AH-logo-CMYK-metbalk
Logo - BB Pont (1)
sporttak platform