Westa tafeltennis sinds 1965

Westa in een notendop

Bij de oprichting op 24 juli 1965 heet de vereniging tafeltennisvereniging “ Maasmeppers ”. Die naam is in 1992 gewijzigd in Westa, wat staat voor Wessem Tafeltennis.

Teams van Westa zijn bij zowel de dames als heren een vaste waarde in de Nederlandse competities met als hoogtepunt de twee landskampioenschappen van de heren in 2011  en 2012 en de drie landskampioenschappen van onze jeugdteams rondom de eeuwwisseling. 

Individueel zijn er zowel bij de jeugd als de senioren in de loop der jaren vele Nederlandse titels behaald. Verder hebben meerdere talenten van Westa Nederland vertegenwoordigd bij internationale wedstrijden en toernooien, zoals op EK’s en WK’s.  

De opleiding en onze vereniging worden gedragen door een groot aantal vrijwilligers. Westa kleurt al sinds jaren rood! Rood staat in de sterren voor kracht, macht en energie. Voor motivatie, leiding en warmte. En voor stimulatie, actie en passie.

Een leven lang in beweging. Dat is het motto. Dat is wat ons bezighoudt  en verbindt.  En wat jouw talent ook is, wij kunnen het in elke vorm gebruiken bij Westa.
Kortom, met zijn allen zijn wij Westa!

Pont
e6f2b60a-d143-4c55-92d7-9d58aa1c064a
sloephuren limburg
helwegen
sporttak platform
logo-anytime-maasbracht
AH-logo-CMYK-metbalk
logo-anytime-panheel
rabobank doet met ons mee
stiga game11
maasgouw
wessem maasdorp