Tafeltennis voor de jongste jeugd

Jeugdaanbod Westa

Regionaal tafeltennis aanbod voor de jongste jeugd in onze faciliteiten in Wessem en Echt

Bron: Os Blaedje www.osblaedje.nl

Samen aan de tafel

Samen bewegen is dubbel genieten. Van jong tot oud!

Plezier beleven aan tafeltennis, voor jong en oud.

Westa heeft de ambitie om breed aanbod voor talent en liefhebbers bij elkaar te brengen! In een positief en veilig sportklimaat lokaal in de gemeente Maasgouw en regionaal in midden Limburg.

Wij nodigen jullie uit om kennis te komen maken met ons sport – en beweegaanbod. Plezier beleven in bewegen voor alle leeftijden.

Ontmoeten, Ontspannen, Ontwikkelen. Samen aan de tafel. En samen in beweging.  Samen bewegen is dubbel genieten. Dat is het idee….

Maak gebruik van 5 gratis proeflessen of neem een proef abonnement voor deelname aan 10 tafeltennis trainingen in Wessem of Echt.

Gastlessen op de basisscholen

In de kernen van de gemeenten Maasgouw en Echt-Susteren

Sportaanbod voor kinderen. Op heel jonge leeftijd willen wij kinderen aan de tafel krijgen. In de leeftijdscategorie 4-8 jaar starten wij instroomprojecten met clinics, gastlessen en naschoolse opvang voor het basis onderwijs in de dorpskernen van de gemeente Maasgouw.

Een jaarlijks terugkerende activiteit die telkens weer goed wordt ontvangen door de kinderen en de leraren. 

De spellen van de gastlessen worden aangepast aan de leeftijden van de groepen. Het circuit bestaat uit meerdere spelvormen en de kinderen worden verdeeld in verschillende groepen om de spelvormen goed te kunnen uitvoeren.

Na afloop van de lessen ontvangen de kinderen een stempelkaar voor een aantal gratis proeflessen bij onze instroom trainingen voor de jongste jeugd.

 

 

Instroom jongste jeugd

Kennismaking met tafeltennis van 4-12 jaar

De doelgroep jeugd van 4 – 12 jaar is een belangrijke doelgroep voor onze jeugdafdeling. Wij onderscheiden de navolgende fases in kennismaking met tafeltennis:

 • Kennismakingsles(sen) op de basisschool en onder schooltijd
 • Kennismakingstrainingen op de club
 • Opleidingstraject van starter tot beginnend competitie speler
 • Tafeltennis Talent Ontwikkeling samen op weg naar de top

Maak gebruik van 5 gratis proeflessen of neem een proef abonnement voor deelname aan 10 tafeltennis trainingen In Wessem of Echt.

Kom gratis kennismaken met tafeltennis!

Plezier gaan beleven aan een potje tafeltennis. Voor alle leeftijden! Maak kennis met onze laagdrempelige sport en kom bij ons binnenlopen voor 5 gratis proeflessen. Of neem contact met ons op via bijgaand antwoord formulier en meld je aan. Wij zorgen dat je op de juiste trainingsgroep wordt ingedeeld.

Samen aan de tafel. En samen in beweging. Dat is het idee….

Neem contact met ons op. Meld je aan!

  Proef abonnement voor alle leeftijden!

  Twijfel je om lid te worden!? Of wil je vooralsnog maximale flexibiliteit. Maak dan gebruik van onze strippenkaart voor deelname aan  10 tafeltennis trainingen.

  Logo - Restaurant Pont
  e6f2b60a-d143-4c55-92d7-9d58aa1c064a
  helwegen
  posno sport
  tibhar 1
  RaboClubSupport
  sloephuren limburg
  scooterhuren-limburg
  AH-logo-CMYK-metbalk
  Logo - BB Pont (1)
  ralph kessels
  sporttak platform