Co-making Club Support – Westa Tafeltennis

Rabo ClubSupport

Wij doen mee! Het programma waarmee Rabobank sport- en cultuurverenigingen ondersteunt met kennis en de inzet van experts.

Rabo ClubSupport

Aan de slag met onze ambities!

Het zo ver! Onze club doet mee aan Rabo ClubSupport en gaat aan de slag met de inrichting en exploitatie van onze nieuwe accommodatie. We krijgen 1-op-1 begeleiding van een expert die specialist is op het gebied van verenigingsondersteuning en ons van A tot Z zal begeleiden bij dit project.

Maartje Fleuren heeft veel kennis en kunde, in de sportwereld, in fusietrajecten, met samenwerkingsvormen en met de juridische kanten hiervan. Zij gaat begeleiden in het zoeken naar de meest optimale organisatievorm en juridische  afspraken voor de exploitatie. We streven ernaar om dit project medio 2024 te hebben afgerond.

De inzet van de expert wordt ons aangeboden door Rabo ClubSupport: het programma waarmee Rabobank sport- en cultuurverenigingen ondersteunt met kennis en de inzet van experts. We krijgen deze hulp niet zomaar! We hebben daarvoor een aanvraag voor Rabo ClubSupport ingediend. Hierin hebben we onze plannen toegelicht en uitgelegd waarom wij hierbij graag willen samenwerken met een expert.

Met het programma Rabo ClubSupport krijgen clubs en
verenigingen de kennis en expertise die ze nodig hebben bij het realiseren van hun ambities. 

Logo - Restaurant Pont
e6f2b60a-d143-4c55-92d7-9d58aa1c064a
helwegen
posno sport
tibhar 1
RaboClubSupport
sloephuren limburg
scooterhuren-limburg
AH-logo-CMYK-metbalk
Logo - BB Pont (1)
ralph kessels
sporttak platform