Sponsoring & Funding – Westa Tafeltennis

Sponsoring & Funding

Sport is meeleven en beleven, reallife of virtueel. We zijn allemaal hartstochtelijke fans voor het leven. Topsporters en topsportsuccessen inspireren en verbinden de samenleving.

Onze maatschappelijke rol

Ontwikkelen en presteren

Als tafeltennisinstituut staan we bekend om de talentontwikkeling en topsport. Westa heeft in de Limburgse- en Nederlandse sport een groot bereik. Ook neemt Westa een steeds grotere maatschappelijke rol op zich. Wij hebben de ambitie als voorbeeldvereniging te fungeren. Zeker ook op maatschappelijk gebied.

Hierdoor zetten we ons de afgelopen jaren actief in om diverse doelgroepen in beweging te brengen. Zoals die er zijn, senioren 55+, kinderen, overheid en bedrijfsleven.

Gekozen is voor de maatschappelijke thema’s ‘gezondheid, leefstijl en vitaliteit’. Thema’s die nadrukkelijk op de agenda staan in het sportaanbod en te ontplooien activiteiten.

Middels livestream brengen we niet alleen de tafeltennissport in de Limburgse en Nederlandse huiskamers, maar ook de promotie over de maatschappelijke bijdragen van Westa en de gemeente Maasgouw . Dit doen we middels commercials van overheid en bedrijfsleven.

Wordt u onze partner in het realiseren van topprestaties?

Topprestaties fiksen we samen!

De benodigde budgetten voor het realiseren van de ambities in het tafeltennis zijn absoluut niet te vergelijken met andere takken van sport. Voor betaalbare budgetten is er veel spin-off te behalen. Verder heeft tafeltennis als breedtesport een imago van een gezondheidssport die in de huidige samenleving positieve waarden kan genereren.

Wij zijn continue op zoek naar funding & finance om onze ambitieuze doelen te kunnen blijven realiseren.

 1. Westa2Connect, een sport netwerk van business partners en deelnemers die toegewijd zijn om elkaar samen naar een hoger niveau te helpen
 2. Dubbelslag, een initiatief om bewegen & fitheid te promoten bij overheden, bedrijven, instellingen en individuele sporters
 3. Funding voor financiering van speciale projecten
Wij zoeken betrokken en enthousiaste partners en co-makers  voor het realiseren van topprestaties. Zowel op het gebied van toptafeltennis maar natuurlijk ook op maatschappelijk gebied.
 
Neem contact met ons op via dubbelslag@westa.nl 

Westa2Connect

Partner in Sportnetwerk

U wordt partner van Westa2Connect, financier van  Talent- en Topsport Ontwikkeling Westa. Wij bieden u een sportieve ontmoetingsplaats en platform voor ondernemers, sponsors, begunstigers en donateurs van Top Tafeltennis in Wessem.

Als partner van Talent- en Topsport Ontwikkeling Westa draagt u met uw jaarlijkse bijdrage bij aan de exploitatie van Westa als sportief middelpunt in de Limburgse gemeenschap. Als deelnemer toont u een  sociaal maatschappelijke betrokkenheid bij het stimuleren van Limburgse talenten in een combinatie van topsport en breedtesport  die er toe doet.

Als partner in Sportnetwerk Westa2Connect bieden wij u sponsorpakketten geheel op maat voor u samengesteld en gemaakt.

 1. Ons netwerk en onze media kanalen
 2. Uw reclame boarding met logo in de speelzaal
 3. Uw logo in onze media kanalen/communicatie
 4. Uw reclame boodschappen via commercials in Eredivisie Live Westa
 5. Een hospitality pakket om uw relaties, supporters of familie gezellig te onderhouden in onze accommodatie
 6. Op afspraak gebruik kunnen maken van onze accommodatie voor uw sportieve bedrijfsuitstap

Eredivisie Live Westa

Topsport inspireert

Sport is meeleven en beleven, reallife of virtueel. We zijn allemaal hartstochtelijke fans voor het leven. Topsporters en topsportsuccessen inspireren en verbinden de samenleving. Topsport prestaties kunnen pas inspireren als zij zichtbaar zijn en als topsporters  ‘aanraakbaar’ zijn voor het grote publiek.

Belangrijk hiervoor is het uitnutten van de potentiële ( online ) media waarde van de sport. Met Eredivisie Live Westa wordt daaraan  een positieve bijdrage geleverd.

Een belangrijke wedstrijd waar u niet fysiek bij aanwezig kunt zijn?  Eredivie Live Westa livestream biedt de mogelijkheid om online te genieten van dé eredivisie thuiswedstrijden van de Westa heren.  Zo vergroten wij het bereik en bieden wij kijkers de  mogelijkheden om toptafeltennis  live mee te maken.

Eredivisie Live Westa biedt mogelijkheden voor sponsors om via commercials een groot publiek te bereiken:

 1. Pre roll commercial
 2. Rubriek sponsoring
 3. Reclameblokken in de pauze
 4. Billboard vóór aanvang van de livestream

Geïnteresseerd? Neem contact met ons op!

  Logo - Restaurant Pont
  e6f2b60a-d143-4c55-92d7-9d58aa1c064a
  helwegen
  posno sport
  tibhar 1
  RaboClubSupport
  sloephuren limburg
  scooterhuren-limburg
  AH-logo-CMYK-metbalk
  Logo - BB Pont (1)
  ralph kessels
  sporttak platform