Fifty+ViTT – Westa Tafeltennis

Fifty + ViTT

Westa maakt werk van bewegen voor 50+. Het regionale tafeltennis platform voor sport en bewegen voor senioren. Fit en veilig ouder worden in beweeggroepen voor 50+ , speciaal ontwikkeld voor tafeltennis in Wessem en Echt.

Samen aan de tafel, dat is het idee...

Bij Tafeltennisvereniging Westa kun je werken aan de conditie, fitheid en vitaliteit. En tegelijkertijd sociale contacten opdoen en onderhouden. Tafeltennis aanbod dat is ontwikkeld voor elke leeftijd, voor  jong en oud. 

Programma’s en aanbod  in Wessem en  in Echt.  
Westa, regionaal platform voor tafeltennis.

Heeft u interesse? U bent van harte welkom!

WELKOM BIJ FIFTY + VITT

Regionaal tafeltennis platform voor senioren

Het regionale tafeltennis platform voor sport en bewegen voor senioren. Fit en veilig ouder worden in beweeggroepen voor 50+ speciaal ontwikkeld voor tafeltennis in Wessem en Echt.

Sport en bewegen is belangrijk en essentieel als u 50+ bent.  Elke week tafeltennissen senioren in groepsverband en werken zij samen aan hun fitheid in de regio. Het aangeboden programma  verbetert de vaardigheid van bewegen op een veelzijdige en laagdrempelige wijze.  Alles gericht op een betere balans en conditie! Inloop, warming-up met diverse beweegvormen, tafeltennis training en spel- en competitievormen,  pauze met een kopje koffie of thee  en  tijd om te socializen. Iedereen is welkom. Iets voor u? Samen in beweging en samen aan de tafel!

TAFELTENNIS VOOR VITALITEIT

Ga fysieke klachten pro-actief te lijf

Deelnemers blijven fit en scherp . Het vitaliteitsprogramma wordt georganiseerd bij en door Westa.  Iedereen kan op eigen manier meedoen, in eigen tempo en op eigen niveau.

Deelnemende sporters  zijn ook sociaal actief . Bewegen, ontmoeten en het ontwikkelen van sociale contacten staan centraal!

Onder professionele begeleiding.  Opgeleide trainers  houden maximaal rekening met mogelijkheden en onmogelijkheden van de deelnemers.  Het aangeboden programma  verbetert de vaardigheid van bewegen op een veelzijdige en laagdrempelige wijze.  Alles gericht op een betere balans en conditie!

Wij werken samen met H&P voor eventuele doorverwijzing voor een fitheidstest of voor begeleiding door een gespecialiseerd fysiotherapeut.

IMPRESSIE VAN EEN TRAINING

Fifty+ ViTT Tafeltennis bij Westa

50+ers kunnen bij Tafeltennisvereniging Westa werken aan hun conditie, fitheid en vitaliteit en tegelijkertijd sociale contacten opdoen en onderhouden. Fifty+ ViTT is een vitaliteitsprogramma dat speciaal is ontwikkeld voor tafeltennis. Het programma aangeboden in Wessem en in Echt.

Wat kun je als deelnemer verwachten
Inloop, warming-up met diverse beweegvormen, tafeltennis training en spel- en competitievormen,  pauze met een kopje koffie of thee  en  tijd om te socializen 

Heeft u interesse? U bent van harte welkom!
Elke donderdagmorgen van 9.00 -10.30 uur of van 10.30 -12.00 uur, TafeltennisCentrum Wessem.
U kunt natuurlijk een aantal keren gratis op proef een training bijwonen.   

FIFTY + VITT

Westa maakt werk van bewegen

Samen met leeftijdsgenoten (50+’ers) gaat u aan de tafel aan de slag om u fitter te voelen.  Er wordt u een bewegingsprogramma aangeboden door een enthousiaste trainer. In de pauze is er de gelegenheid om gezamenlijk een kopje koffie of thee te drinken.

Trainingen in Wessem op donderdagmorgen. In september wordt gestart met trainingen in de Westa dependance in Echt.

Fifty + ViTT is een compleet programma waar iedereen welkom is. Voor 10 weken betaalt u voor een strippenkaart euro 50,= , inclusief een kopje koffie of thee.

Samen aan de tafel is het idee!

Geïnteresseerd? Neem contact met ons op!

  reyndesign jpg
  e6f2b60a-d143-4c55-92d7-9d58aa1c064a
  helwegen
  posno sport
  tibhar 1
  RaboClubSupport
  sloephuren limburg
  scooterhuren-limburg
  AH-logo-CMYK-metbalk
  Logo - BB Pont (1)
  sporttak platform