Fifty+ViTT - Westa Tafeltennis

Fifty+ ViTT in de gemeente Maasgouw. Fit en veilig ouder worden? Kom meedoen! Samen aan de tafel.

Fifty+ ViTT is een vitaliteitsprogramma dat ontwikkeld is voor tafeltennis.  Gezond ouder worden is van alle leeftijden. Dit thema wordt maatschappelijk steeds belangrijker omdat het aantal ouderen de komende decennia sterk blijft toenemen. De groep ouderen groeit versneld. Westa Tafeltennis  speelt hierop in en wil iedereen laten ervaren hoe laagdrempelig, gezellig en fit je wordt van tafeltennis. In het programma Fifty+ ViTT wordt er gewerkt aan vitaliteit, conditie en sociale contacten. 

Samen met leeftijdsgenoten (50+’ers) gaat u 10 weken aan de slag om u fitter te voelen. Elke donderdagmorgen om 10.00 uur wordt u een bewegingsprogramma aangeboden door een enthousiaste trainer. In de pauze bent u  in de gelegenheid om gezamenlijk een kopje koffie of thee te drinken. Ook is er ruimte om onder het genot van een drankje te kaarten, dammen of schaken. Een gezellige nazit om sociale contacten verder uit te diepen. 

Fifty + ViTT is een compleet programma waar iedereen welkom is. Voor 10 weken betaalt u voor een strippenkaart euro 50,= , inclusief een kopje koffie of thee.  Leuk idee om mee te doen? Dan graag even onderstaand deelname formulier invullen en aanmelden . Dat geldt ook voor andere vragen en/ of opmerkingen.

Kom meedoen met Fifty + ViTT ? Meldt u aan!

Leuk idee om mee te doen? Dan kunt u zich hier aanmelden  (naam, e-mailadres, uw bericht). Ook voor informatie, vragen en/ of opmerkingen kunt u dit formulier gebruiken. U ontvangt zo snel mogelijk een reactie van ons terug.

Pont
e6f2b60a-d143-4c55-92d7-9d58aa1c064a
sloephuren limburg
helwegen
sporttak platform
logo-anytime-maasbracht
AH-logo-CMYK-metbalk
logo-anytime-panheel
rabobank doet met ons mee
stiga game11
maasgouw
wessem maasdorp