Top tafeltennis in Wessem

Top tafeltennis 

in Wessem

Eredivisie dames NTTB

Westa dames

Team AnytimeFitness Maasgouw / Westa 1 

Najaar competitie 2022 eredivisie dames NTTB

Speelsters:
Kim Hergelink
Daantje Lommen
Anouk van den Boom
Mascha Kovtoun

Coach Marc Bosman

Speelsysteem Eredivisie Dames per najaar 2022

Met ingang van het seizoen 2022 – 2023 zullen zes teams in de Eredivisie Dames uitkomen.

Algemeen
Er wordt gespeeld in een halfjaarscompetitie. De najaars- en de voorjaarscompetitie staan grotendeels op zichzelf en sluiten wat betreft promotie / degradatie aan op de 1e Divisie. De kampioen van de najaarscompetitie speelt tegen de kampioen van de voorjaarscompetitie om het landskampioenschap. Een team dat in hetzelfde seizoen zowel de najaars- als de voorjaarscompetitie wint, is automatisch landskampioen.

Poulefase en kwalificatie
In de poulefase spelen de zes teams een halve competitie. Dit zijn vijf wedstrijden per team. Na de poulefase wordt een tussenstand opgemaakt. De drie teams met het hoogste aantal winstpunten (gewonnen sets) spelen in “Kwalificatiegroep A”  een halve competitie. De andere drie teams spelen in “Kwalificatiegroep B”  een halve competitie. De in de poulefase behaalde winstpunten worden meegenomen in de beginstand van de kwalificatiegroepen.

De wedstrijden in de kwalificatiegroepen zijn “returnwedstrijden”. Dit betekent dat het team wat in de poulefase thuis speelde in de kwalificatiegroep uit speelt. De zes teams spelen dus ieder twee wedstrijden in de kwalificatiegroepen.

Play off / Play down

Play off: de nummer één in de eindstand van de kwalificatiegroep A speelt de halve finale thuis tegen de nummer één in de eindstand van de kwalificatiegroep B. De nummer twee in de eindstand van de kwalificatiegroep A speelt de halve finale thuis tegen de nummer drie van de kwalificatiegroep A. De winnaars van de halve finales spelen de Eredivisiefinale op neutraal terrein.

Play down: de nummer twee van de kwalificatiegroep B speelt de beslissingswedstrijd wedstrijd thuis tegen de nummer drie in de kwalificatiegroep B. De winnaar van deze beslissingswedstrijd heeft zich gehandhaafd in de Eredivisie. De verliezer speelt een Promotie-/Degradatiewedstrijd tegen de promotiekandidaat uit de 1e Divisie.

Speelgerechtigdheid Play off en Play down: slechts die speelsters mogen worden opgesteld die in de voorafgaande zeven wedstrijden (poulefase en kwalificatie) in tenminste drie wedstrijden van het betreffende team in het enkelspel zijn uitgekomen. Voor het opstellen van een speelster die niet aan deze norm voldoet, dient de betrokken lid-vereniging toestemming te vragen aan de betrokken competitieleider. Deze kan hiervoor alleen toestemming geven, indien duidelijk is aangetoond dat een der gerechtigde spelers verhinderd is.

Eredivisie heren NTTB

Westa heren

Team VeerhuisWessem / Westa 1 

Najaar competitie 2022 eredivisie heren NTTB

Spelers:
Arturs Reinholds
Jelle Moris

Julien Meurant
Per Gevers
Daan Sliepen
Aleksandrs Maskalonoks

Coach Rob van Lier

EREDIVISIE DAMES 2022-2023

Dozy Den Helder/Noordkop
VTV (N)
FysioScheepje/SKF
Scylla
AnytimeFitnessMaasgouw/Westa
DHC

EREDIVISIE HEREN 2022-2023

deBoer Taverzo 1
deBoer Taverzo 2
WELYNQ/TTV Maashorst
Combilo TOGB
van Wijnen/Smash ’70
Klimaatgroep Stars
VeerhuisWessem/Westa
PingPongAlkmaar

AnytimeFitnessLogo-Maasgouw_Page_1
e6f2b60a-d143-4c55-92d7-9d58aa1c064a
helwegen
posno sport
tibhar 1
rb_logo_jpg
52263873_1318366084994933_4051159715051208704_n
sloephuren limburg
scooterhuren-limburg
AH-logo-CMYK-metbalk
ralph kessels
sporttak platform