Tafeltennis aanbod

Trefpunt Westa
ontmoetingsplaats met sportaanbod
linda_van_de_leur_creemers

Topper in de klas

Het project “Toppers bij jou in de klas” levert een belangrijke bijdrage aan het bevorderen van een sportieve en gezonde leefstijl bij leerlingen. Enthousiaste topsporters delen hun eigen sport- en levenservaringen met leerlingen, met als primair doel leerlingen enthousiast te maken voor sport en bewegen en tafeltennis in het bijzonder.

IMG_2390

West@talent ontdekken

Sportaanbod voor kinderen. Op heel jonge leeftijd willen wij kinderen aan de tafel krijgen. In de leeftijdscategorie 4-8 jaar starten wij instroomprojecten met clinics, gastlessen en naschoolse opvang voor het basis onderwijs in de dorpskernen van de gemeente Maasgouw.

IMG_2447

West@talent herkennen

Bij tafeltennis is het belangrijk om in een vroeg stadium en op heel jonge leeftijd, tussen 5 en 9 jaar, talenten te herkennen. Instroom staat als een kernproces op de agenda en worden projectmatig en structureel opgepakt. Wij maken gebruik van onze idolen die als voorbeeld dienen om kinderen enthousiast te maken voor de tafeltennissport.

72476824_1364077443773082_3897920869682380800_o

West@talent ontwikkelen

In co-making met TTO Limburg worden de talenten opgeleid tot top tafeltennisspeler. Het kost jaren om talent om te zetten in blinkend goud. Aan de technische vaardigheden en kracht wordt continue gewerkt. Een toptalent moet zichzelf steeds opnieuw uitvinden op fysiek, technisch, mentaal en sociaal gebied. Het recept om het laatste stapje te kunnen maken.

IMG_1695

Gast trainingen

Wij kunnen voor verenigingen één of meerdere gasttrainingen organiseren door een tafeltennisidool of door een professioneel trainer. Mogelijkheden zijn een eenmalige training of een aantal trainingen verdeeld over het seizoen. U kiest zelf uit een scala van toppers, de trainer en u bepaalt de frequentie en tijdsduur. De gasttrainingen kunnen worden uitgevoerd op elk gewenste locatie.

53891083_2228259757491539_5927931441240342528_n

Recreanten

Recreatief tafeltennis door het aanbieden van tafeltennisactiviteiten in diverse variëteit en spelvormen. Westa Tafeltennis wordt daarmee een plek voor jong en oud en voor mensen die ongebonden willen sporten. Wij organiseren trainingen en toernooivormen die leuk en interessant zijn voor de recreatieve tafeltennisser. Niets moet en ( bijna ) alles mag. Met na de trainingen een gezellige nazit in het WestaCafé

IMG_7592

Fifty+ViTT

Samen met leeftijdsgenoten (50+’ers) gaat u aan de slag om u fitter te voelen. Elke dinsdag ( in Echt ) en donderdag ( in Wessem ) wordt u in trainingsgroepen een bewegingsprogramma aangeboden door enthousiaste trainers.

Herendubbel (1 van 1)

Trefpunt Westa

Trefpunt Westa is een ontmoetingsplaats waar buurtbewoners en deelnemers samen komen om te bewegen, voor een praatje, een cursus. Trefpunt Westa zorgt door deze initiatieven en activiteiten voor toename van leefbaarheid in de dorpskern Wessem en voor vitaliteit van de inwoners.

IMG_7536

Bedrijfsevent

Wij organiseren voor u een bedrijfsuitje dat in het teken staat van tafeltennis en bewegen. Het programma van uw bedrijfsuitstap wordt volledig op maat afgestemd op de groep en het gezelschap. Ontmoeten, ontspannen en bewegen. Dat is het idee. Indien gewenst wordt een clinic gegeven met onze toptalenten, kan een bedrijfstoernooi worden gespeeld of behoort een workshop over talentontwikkeling tot de mogelijkheden.

IMG_7543

Clinics

Wij verzorgen geheel op maat clinics voor alle mogelijke doelgroepen. Bij een clinic komen een of meerdere toppers aan de tafel. Zij verzorgen demonstraties, training met oefenstof, een klein toernooi of een kinderprogramma. Met een spectaculaire tafeltennisshow vooraf. Wij organiseren clinics voor scholen, sportdagen, instuiven, zorginstellingen, speciaal onderwijs, beurzen, promotiedagen.

IMG_3197

Ontmoeten & Ontspannen

Wilt u een event of activiteit een extra impuls geven? Denk dan eens aan tafeltennis. Samen aan de tafel is het idee! Wij organiseren samen met u een event dat voor een deel in het teken kan staan van tafeltennis en bewegen. Een initiatief om bewegen, vitaliteit en plezier te bevorderen. Tafeltennis is daarvoor een unieke en laagdrempelige sport: het kan altijd en (bijna) overal.

Ping Pong Bar

Ping Pong Bar

Op je vrije vrijdagavond een biertje drinken en tafeltennissen, je collega’s of vrienden na een week hard werken laten zien hoe goed je bent met een batje of een compleet tafeltennistoernooi spelen tijdens een uitje met je vriendinnengroep. In onze Ping Pong Bar is dat allemaal mogelijk. Met acht speeltafels, een gezonde keuken en een flinke bar kun je als liefhebber op vrijdagavond aan slag.

Samen aan de tafel

Samen bewegen is dubbel genieten. Van jong tot oud!

Plezier beleven aan tafeltennis, voor jong en oud.

Westa heeft de ambitie om breed aanbod voor talent en liefhebbers bij elkaar te brengen! In een positief en veilig sportklimaat lokaal in de gemeente Maasgouw en regionaal in midden Limburg.

Wij nodigen jullie uit om kennis te komen maken met ons sport – en beweegaanbod. Plezier beleven in bewegen voor alle leeftijden.

Ontmoeten, Ontspannen, Ontwikkelen. Samen aan de tafel. En samen in beweging.  Samen bewegen is dubbel genieten. Dat is het idee….

Maak gebruik van 5 gratis proeflessen of neem een proef abonnement voor deelname aan 10 tafeltennis trainingen.

Kom gratis kennismaken met tafeltennis!

Plezier gaan beleven aan een potje tafeltennis. Voor alle leeftijden! Maak kennis met onze laagdrempelige sport en kom bij ons binnenlopen voor 5 gratis proeflessen. Of neem contact met ons op via bijgaand antwoord formulier en meld je aan. Wij zorgen dat je op de juiste trainingsgroep wordt ingedeeld.

Samen aan de tafel. En samen in beweging. Dat is het idee….

Neem contact met ons op. Meld je aan!

  Proef abonnement voor alle leeftijden!

  Twijfel je om lid te worden!? Of wil je vooralsnog maximale flexibiliteit. Maak dan gebruik van onze strippenkaart voor deelname aan  10 tafeltennis trainingen.

  52263873_1318366084994933_4051159715051208704_n
  e6f2b60a-d143-4c55-92d7-9d58aa1c064a
  helwegen
  posno sport
  tibhar 1
  RaboClubSupport
  sloephuren limburg
  scooterhuren-limburg
  AH-logo-CMYK-metbalk
  AnytimeFitnessLogo-Maasgouw_Page_1
  ralph kessels
  sporttak platform