Club Support acties

Club Support, doe mee!

50 €uroclub Support

Wordt donateur en lid van Trefpunt Westa

Trefpunt Westa is een gezellige en sportieve ontmoetingsplaats voor ondernemers, sponsors, begunstigers, supporters en donateurs van Westa.

Als lid van de 50 €uroclub doet u jaarlijks een gift van € 50,-  en draagt u middels deze jaarlijkse donatie en bijdrage bij aan de exploitatie van Westa als sportief tafeltennis bolwerk  in de lokale en regionale gemeenschap.

Westa wenst met deze financiële middelen de exploitatie van nieuwe innovatieve initiatieven, activiteiten en projecten mede mogelijk te maken.

Iedereen (ondernemer, lid, vrijwilliger, supporter, ouder, kennis, dorpsgenoot, kortom een ieder die Westa een warm hart toedraagt) kan lid worden en zich aanmelden voor de 50 €uroclub en van Trefpunt Westa. 

Meldt u aan via secretariaat@westa.nl .

50 €uroclub 2022

Donateurs en leden van Trefpunt Westa

Fer Bongaerts

BIC2

BIC2 is een jong en dynamisch belastingadvies en administratiekantoor.

More
ted scheeren

Lindeboom

Lindeboom is al meer dan 150 jaar een volledig onafhankelijke en zelfstandige familiebrouwerij. Ambitieus, eigenzinnig en standvastig. De leer en overtuiging van toen vormen nog steeds een bron van inspiratie. Ambacht, karakter en kennis, je proeft het in ieder glas Bier van Hier.

More
peter roest

Tap Reinigings Dienst

Wij houden ons bezig met het reinigen van bierleidingen, bier en frisdrank installaties, koelingen en dergelijke. Daarnaast bouwen wij op wens van de klant spoelmachines voor het reinigen van bierleidingen.

More
bram smeets

Veerhuis Wessem

t Veerhuis is een ontmoetingsplek voor iedereen, waar lekker eten en ontspannen centraal staat. Wij werken bij voorkeur met producten uit onze eigen streek, houden ons aan het ritme van de seizoenen en waar mogelijk gebruiken wij biologische producten. “

More
Bloem

Bloem

VERTROUWEN OP OUD IS BOUWEN MET GOUD Hét adres voor uw gebruikte bouwmaterialen

More

Rabo ClubSupport

Iedereen verdient een club. Het is als een tweede thuis. Een plek waar je elkaar ontmoet, elkaar sterker maakt en helemaal jezelf kunt zijn. Daarom versterken wij clubs met kennis, netwerk en geld.

Dat is goed voor jouw club & geweldig voor de samenleving.

Leden van Rabobank hebben tijdens de stemperiode bepaald welke financiële bijdrage de deelnemende clubs en verenigingen ontvangen.

Bedankt voor jullie deelname aan Rabo ClubSupport!

Naam: ‘Westa’
Bestedingsdoel: ontwikkelen beweeg aanbod
Bedrag:                                                                                               € 436,39

AnytimeFitnessLogo-Maasgouw_Page_1
e6f2b60a-d143-4c55-92d7-9d58aa1c064a
helwegen
posno sport
tibhar 1
rb_logo_jpg
52263873_1318366084994933_4051159715051208704_n
sloephuren limburg
scooterhuren-limburg
AH-logo-CMYK-metbalk
ralph kessels
sporttak platform