VeerhuisWessem/Westa heren missen play-offs op één punt

VeerhuisWessem/Westa heren missen play-offs op één punt

De VeerhuisWessem/Westa heren kwamen zaterdagmiddag na een bijzonder knappe 2-5 overwinning in de uitwedstrijd tegen van Wijnen/Smash ’70 slechts één punt te kort voor deelname aan het toetje van de voorjaarscompetitie in de eredivisie.

De wedstrijd in Hattem bleek zich in de loop van de middag sensationeel te ontwikkelen. Bij een 1-4 tussenstand had Westa nog slechts twee punten nodig voor een daverende verrassing. Sterkhouder Laurens Tromer van de thuisploeg gooide echter definitief roet in het eten door na zijn overwinning tegen Daan Sliepen ook zijn tweede enkelspel te winnen van Aleksandrs Maskalonoks.

Volgend weekeinde spelen de ranglijst vijfde VeerhuisWessem/Westa in een tweeluik uit en thuis de halve finale van de play-downs tegen het als laatste geëindigde De Boer Taverzo 2.

De RestaurantPont/Westa dames verloren zondagmiddag in de thuiswedstrijd met 1-6 van het Leidense Scylla. Door dit resultaat in de laatste wedstrijd van de tussenronde gaat Scylla over naar de play-offs en moeten de Westa dames de confrontatie aan met Hilversum in de strijd tegen degradatie.

Uitslagen en wedstrijdverloop:

Eindstand eredivisie heren

Foto Westa, Roy Voncken