Dubbelslag

Dubbelslag voor ondernemers

Pingpong op de werkvloer voor fitte werknemers. Tafeltennis of pingpong is namelijk dé ideale manier om tijdens de lunch of pauze even het werk het werk te laten en alle stress aan de tafeltennistafel van je af te slaan.

FITTE WERKNEMERS

Regelmatig bewegen een grotere uitdaging dan ooit

Fit blijven is echter essentieel, ook als het om bedrijven en hun werknemers gaat. Uit onderzoek blijkt dat sportende en/of bewegende werknemers productiever, gemotiveerder en minder vaak ziek zijn. 

De afgelopen tijd is door Corona de sportdeelname tot een historisch laag niveau gedaald, met alle gevolgen van dien voor de vitaliteit van onze bevolking

Uit cijfers van het World Economic Forum blijkt dat gezonde werknemers productiever zijn.  Sportende medewerkers zijn bovendien besluitvaardiger, initiatiefrijker en gemotiveerder. Ook steken sportende werknemers meer plezier en energie in hun werk. Fitte werknemers zijn daarnaast minder vaak en minder lang ziek. 

Door de verhoogde productiviteit en motivatie van sportende werknemers neemt de kwaliteit van het werk toe, wat kan leiden tot betere bedrijfsprestaties en daarmee hogere inkomsten.

BEWEGEN IN DE PAUZE

Vitaliteit, het fundament van een gezonde organisatie

Dubbelslag is een initiatief om bewegen, vitaliteit en plezier op de werkvloer te bevorderen.

Tafeltennis is een unieke en laagdrempelige sport: het kan altijd en (bijna) overal. Je hoeft er de deur niet voor uit. Je kunt het in je normale ( werk )kleren spelen.

Hoe suf het ook klinkt, het tegendeel is waar. Tafeltennis of pingpong is namelijk dé ideale manier om tijdens de lunch of pauze even het werk het werk te laten en alle stress aan de tafeltennistafel van je af te slaan. Bovendien is bewezen dat beweging in de pauze de vitaliteit en productiviteit van werknemers bevordert. En omdat je het samen speelt, verbindt het ook nog een keer.

Westa wil het bedrijfsleven, overheden en maatschappelijke organisaties letterlijk in beweging krijgen en met elkaar in contact brengen.

Samen aan de tafel is het idee. Wij gaan heel graag samen met jullie aan de slag!

 

ADVIES EN INFORMATIE

Ontvang onze reactie na het invullen van onderstaand contact formulier

  AAN SLAG MET DUBBELSLAG

  Dubbelslag partners:

  logo dubbelslag 10
  huis voor de sport
  rb_logo_jpg
  Logo - Restaurant Pont
  e6f2b60a-d143-4c55-92d7-9d58aa1c064a
  helwegen
  posno sport
  tibhar 1
  RaboClubSupport
  sloephuren limburg
  scooterhuren-limburg
  AH-logo-CMYK-metbalk
  Logo - BB Pont (1)
  ralph kessels
  sporttak platform