Bedrijfsuitstap

Bedrijfsuitstap en Events

Wij organiseren voor u een bedrijfsuitje dat in het teken staat van tafeltennis en bewegen. Het programma van uw bedrijfsuitstap wordt volledig op maat afgestemd op de groep en het gezelschap.

Kom in beweging

Trefpunt Westa voor een sportief uitje

Wij organiseren voor u een ( bedrijf ) uitje dat in het teken staat van tafeltennis en bewegen. Een initiatief om bewegen, vitaliteit en plezier ( op de werkvloer) te bevorderen. Tafeltennis is daarvoor een unieke en laagdrempelige sport: het kan altijd en (bijna) overal.

Het programma van uw uitstap wordt op maat afgestemd op de groep en het gezelschap. Ontmoeten, ontspannen en bewegen. Dat is het idee. Indien gewenst wordt een clinic gegeven met onze toptalenten, kan een toernooi worden gespeeld of behoort een workshop over  talentontwikkeling tot de mogelijkheden.

Samen aan de tafel is het idee!

Wij gaan heel graag met jullie aan de slag! Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak.

Een sportief avontuur

Een ontspannen middag van sport en samenwerking van RWS in Wessem

Op een zonnige donderdagmiddag in het pittoreske Wessem, verzamelden collega’s van RWS zich voor een verfrissende onderbreking van de dagelijkse routine. De tafeltennis clinic, georganiseerd als een gezamenlijke activiteit, bood niet alleen een kans om te ontspannen, maar vooral ook om elkaar op een andere manier te leren kennen.

De bijeenkomst begon met een warm welkom in een  informele setting. Terwijl de geur van vers gezette koffie de ruimte vulde, werden we ingewijd in de wereld van tafeltennis door een gepassioneerde instructeur. Hij nam ons mee door de geschiedenis van de sport, de technieken en de tactieken en wist ons vooral ook te boeien met zijn enthousiasme.

Na deze introductie was het tijd voor actie. De speelzaal was omgetoverd tot een groot centre court met meerdere tafeltennistafels . Sommige collega’s, met jeugdherinneringen aan potjes tafeltennis op het schoolplein of de camping, pakten de batjes direct op met een vertrouwde glimlach op hun gezicht. Anderen waren wat terughoudender, maar werden al snel aangemoedigd door de aanstekelijke energie van hun medecollega’s.

Onder leiding van de bedreven oud-gymdocent Bert, bijgestaan door ervaren leden van de lokale tafeltennisclub, werden de beginselen van de sport geleerd en geoefend. Van de juiste houding tot aan de techniek van de forehand en backhand, er was ruimte voor zowel leren als plezier maken.

Tijdens de pauze werden we getrakteerd op heerlijke stukken vlaai van de plaatselijke bakker met een lekker kopje koffie.  Ondertussen werd de zaal omgetoverd voor een ander opwindend spel, Pickleball,  waarbij de fanatiekelingen zich weer volledig stortten op nieuwe uitdagingen, terwijl anderen elkaar bleven uitdagen in het tafeltennis.

Na afloop van de activiteiten vonden we elkaar weer in het sportcafé, waar we elkaar weer ontmoetten voor een afsluitend drankje. De sfeer was licht en ongedwongen, en we namen rustig de tijd om de ervaringen van de middag te delen. Het was een mooie gelegenheid om na de inspanningen van de dag en te genieten van het gezelschap van onze collega’s buiten de werkomgeving. Al met al was het een prettige en gezellige afsluiting van een geslaagde middag vol sport en samenzijn.

Tjaart

Geïnteresseerd? Neem contact met ons op!

  Logo - Restaurant Pont
  e6f2b60a-d143-4c55-92d7-9d58aa1c064a
  helwegen
  posno sport
  tibhar 1
  RaboClubSupport
  sloephuren limburg
  scooterhuren-limburg
  AH-logo-CMYK-metbalk
  Logo - BB Pont (1)
  ralph kessels
  sporttak platform