Accommodatie

Accommodatie van oud naar nieuw

Op weg naar een toekomst gerichte accommodatie die ook mogelijkheden biedt voor uitbreiding van activiteiten en deelname. Sportstimulering en nieuw aanbod om zo meer mensen aan het sporten te krijgen. Ontmoeten, Ontspannen en Ontwikkelen, dat is het idee.

TafeltennisCentrum Wessem

Eigen home Westa

Westa heeft de ambitie om sportaanbod, gedreven sporters, bewegen en ontspannen, liefhebbers, vrijwilligers, inwoners en publiek bij elkaar te brengen onder een dak! 

Ontmoeten, ontspannen en samen ontwikkelen.

Een goede accommodatie met eigen exploitatie is voor Westa van levens belang voor  het bedrijven van prestatie- en participatiesport. Sportbeoefening en de veiligheid van sporters, deelnemers, leden en bezoekers zijn de leidende uitgangspunten.

De accommodatie is verder o.a. een belangrijke pijler voor het genereren van financiële middelen ten behoeve van de continuïteit van de vereniging.

Westa is voortdurend op zoek naar innovatieve activiteiten en het organiseren van evenementen in de accommodatie!

Groen licht nieuwe accommodatie

Van oud naar nieuw

Na jaren van plannen maken is er net voor de kerst van 2022 groen licht gekomen voor het realiseren van een nieuw onderkomen voor Westa.
Na de jaarwisseling zal begin 2023 met de uitvoeringsfase van de nieuwe accommodatie worden gestart. Oplevering van de accommodatie staat gepland voor het derde kwartaal 2024.

De nieuwe accommodatie krijgt een hoge speelzaal met een oppervlakte van 334 m2 en een materiaal berging van 25 m2. Voor ontmoeten en ontspannen wordt er een ontmoetingsruimte met bar gerealiseerd van 81 m2. Deze ruimte kan nog flexibel worden vergroot met een vergaderruimte van 49 m2. Facilitair zijn een keuken met berging en kleedlokalen met douches voorzien. De nieuwe speelzaal met faciliteiten wordt aangebouwd tegen de bestaande sporthal de Tump aan de Thornerweg in Wessem.

Van de oude accommodatie van Westa, voor uitsluitend tafeltennis, naar een toekomst gerichte accommodatie die ook mogelijkheden biedt voor uitbreiding van activiteiten en deelname.  Sportstimulering en nieuw aanbod om zo meer mensen aan het sporten te krijgen.

Ontmoeten, Ontspannen en Ontwikkelen, dat is het idee.

Sfeer impressies van de bouw van de nieuwe accommodatie

TafeltennisCentrum Wessem

Adres:
Kloosterlaan 6B
6019AN Wessem
Telefoon: 0475-561338
Mail: secretariaat@westa.nl 

reyndesign jpg
e6f2b60a-d143-4c55-92d7-9d58aa1c064a
helwegen
posno sport
tibhar 1
RaboClubSupport
sloephuren limburg
scooterhuren-limburg
AH-logo-CMYK-metbalk
Logo - BB Pont (1)
sporttak platform