Karlijn van Lierop verliest in de kwartfinale van NK

Karlijn van Lierop verliest in de kwartfinale van NK

Afgelopen zaterdag en zondag werden in Zwolle de Nederlandse Kampioenschappen tafeltennis A2024 gespeeld. RestaurantPont/Westa speelster Karlijn van Lierop verloor in de kwart finale in de ronde van de laatste acht in het dames enkelspel in vier games van de als eerste geplaatste Shuohan Men.

In het dames dubbelspel behaalde Karlijn van Lierop samen met Emine Ernst de bronze medaille. In de halve finale verloor het duo van de latere nationale kampioenen Tali Cohen en Sanne de Hoop.

Het duo Karlijn van Lierop en Tim Gras verloren in het gemengd dubbelspel de kwart finale tegen de latere nationale kampioenen Tali Cohen en Barry Berben.

Daantje Lommen reikte samen met Robin Klomp in het dames dubbel niet verder dan de laatste zestien. Zij werden uitgeschakeld door Yoeke Gunsing en Esmee van Marwijk. In het enkelspel verloor Daantje van de latere kampioen Tali Cohen.

Rino Alberts won in de eerste ronde van het heren enkelspel knap van Tim Gras maar verloor daarna in de ronde van de laatste zestien van de uiteindelijke winnaar en nationaal kampioen Milo de Boer. In het dubbelspel verloor Rino samen met Jeroen Kivits van het duo Milo de Boer en Ludo Hulshof, de latere kampioenen.