Westa heren na nederlaag in de hoek waar de klappen vallen

Westa heren na nederlaag in de hoek waar de klappen vallen

Na de zware nederlaag zondagmiddag met 0-7 van de VeerhuisWessem/Westa heren in de thuiswedstrijd tegen najaar kampioen 2023 Estillon Maashorst is de strijd tegen degradatie onontkoombaar.

Met nog twee wedstrijden te gaan kan worden ingetekend voor de play downs. Belangrijk worden de komende wedstrijden tegen De Boer Taverzo 2 en van Wijnen Smash ’70 om de uiteindelijke plaatsing voor de extra competitie voor promotie/degradatie. Het slot van de reguliere competitie wordt bijzonder spannend omdat de onderste vier formaties elkaar nauwelijks in punten ontlopen.

Arturs Reinholds en Julien Meurant hadden erger kunnen voorkomen maar kwamen beiden net tekort in de beslissende vijfde game tegen Jochem de Hoop.

De RestaurantPont/Westa dames wonnen zondagmiddag thuis de laatste wedstrijd van de reguliere competitie met 5-2 van de ranglijst laatste Hilversum. Sara Devos bleef wederom ongeslagen. Mascha Kovtoun en Anne-Fleur Hamaekers wisten elk een keer te winnen. Als vijfde punt telde het gewonnen dubbelspel door Devos/Kovtoun.

Uitslagen en wedstrijdverloop:

VeerhuisWessem/Westa – Estillon Maashorst 1

RestaurantPont/Westa 1 – Hilversum 1

Foto Westa: Roy Voncken