Nipte overwinning VeerhuisWessem/Westa tegen SKF

Nipte overwinning VeerhuisWessem/Westa tegen SKF

De VeerhuisWessem/Westa heren wonnen zaterdagmiddag met het kleinst mogelijke verschil de uitwedstrijd in Veenendaal tegen AutoJ.deGooijer/SKF.

Er had wel iets meer ingezeten dan de einduitslag (3-4) doet vermoeden voor de Wessemse formatie. In de eerste confrontatie van de middag kon Daan Sliepen na een 0-2 voorsprong in games en zes matchpoints in de vijfde game tegen Floris Zur Muhlen het wedstrijdpunt niet verzilveren. Man of the match Zur Muhlen won ook zijn tweede wedstrijd tegen Arturs Reinholds en voegde daar vervolgens nog het derde punt uit het dubbelspel aan toe. Daarmee bleek de einduitslag gemaakt. Aan Wessemse kant bleef overigens Aleksandrs Maskalonos met twee keer winst knap ongeslagen.

De vrouwen van RestaurantPont/Westa kregen zaterdagmiddag in hetzelfde Veenendaal een dikke nederlaag (0-7) te verteren tegen de thuisploeg SKF. Alleen Sara Devos mocht even het zoet van de overwinning smaken maar moest tot tweemaal toe in de vijfde game het onderspit delven tegen resp. Melanie Bierdrager en Xijin Zheng.

Uitslag en wedstrijdverloop AutoJ.deGooijer/SKF 1 – VeerhuisWessem/Westa 1

Stand:

Foto Westa: Roy Voncken