Westa dames komen net tekort na inhaalrace na de pauze

Westa dames komen net tekort na inhaalrace na de pauze

In de thuiswedstrijd zondagmiddag tegen FysiqVision/SKF keken de RestaurantPont/Westa dames tegen een schijnbaar hopeloze pauzestand aan van 0-3. Na de pauze sloeg de vlam in de pan bij de Wessemse dames. Maar het vuurtje doofde voor de finish.

Daantje Lommen verkleinde de achterstand met winst tegen Robin Klomp. Sensationeel was de overwinning van Mascha Kovtoun tegen Xijin Zheng. Anouk van den Boom knoopte aan door de eerste game van Brenda Vonk te winnen maar in de volgende drie games kwam ze te kort voor een verrassing. Het afsluitende dubbelspel was wel weer voor het thuisspelende duo Lommen/Kovtoun.

Eindstand 3-4. Goed gespeeld maar geen prijs!

Wedstrijdverloop en uitslagen: