VeerhuisWessem/Westa heren verliezen nipt na een gelijk opgaande wedstrijd

VeerhuisWessem/Westa heren verliezen nipt na een gelijk opgaande wedstrijd

De VeerhuisWessem/Westa heren speelden zondagmiddag de thuiswedstrijd tegen van Wijnen/Smash ’70 uit Hattem. De nummers vijf en vier van de eredivisie ranglijst. Na een gelijk opgaande wedstrijd werd de einduitslag een 3-4 overwinning voor de gasten van Van Wijnen/Smash. Door deze uitslag bleef de stand op de ranglijst zoals die was.

Kopman Arturs Reinholds van de Wessemse heren moest zondagmiddag verstek laten gaan door fysieke ongemakken. Aleksandrs Maskalonoks schreef de openingswedstrijd tegen Brent Ronde met 3-1 op zijn naam. Daan Sliepen was in zijn beide enkelspelen met 3-1 de baas over Tim Gras en Brent Ronde. Julien Meurant kon het verschil niet maken en verloor van Laurens Tromer en Tim Gras. Het beslissende en afsluitende dubbelspel met het duo Sliepen/Meurant tegen Tromer/Ronde was met 1-3 voor de gasten uit Hattem.

De RestaurantPont/Westa dames wonnen zaterdagmiddag in Hoorn simpel met 0-7 de uitwedstrijd tegen Disnierats.

Wedstrijdverloop en uitslagen:

Foto: Roy Voncken