Verdiende overwinning VeerhuisWessem/Westa heren

Verdiende overwinning VeerhuisWessem/Westa heren

Zaterdagmiddag sleepten de VeerhuisWessem/Westa heren tegen Taverzo 2 pas in het afsluitende dubbelspel en in de vijfde game een 3-4 overwinning uit het vuur. Echter in de uitwedstrijd in Zoetermeer had er wel meer in gezeten voor de Westa heren. Immers drie wedstrijden hadden beter verdiend en hadden in de vijfde game ook in Wessems voordeel uit kunnen vallen.

Grootverdiener was kopman Arturs Reinholds die zijn beider enkelspelen plus het dubbelspel samen met Julien Meurant won en dus alleen goed was voor drie wedstrijdpunten. Het vierde punt kwam op naam van Aleksandrs Maskalonoks die in zijn eerste wedstrijd simpel in drie games won van Djen Bakx.

VeerhuisWessem/Westa staat met nog twee wedstrijden te spelen op de vijfde plaats maar het puntverschil tot een plaats die recht geeft op het spelen van play-offs is wel erg groot.

Wedstrijdverloop en uitslagen:


Foto Arturs Reinholds: Sven Tafeltennisfotos.nl