Westa heren weten zichzelf niet te belonen

Westa heren weten zichzelf niet te belonen

De VeerhuisWessem/Westa heren stonden een groot deel van de eredivisie thuiswedstrijd tegen ranglijst tweede Combilo TOGB uit Berkel en Rodenrijs op een kleine voorsprong maar wisten deze uitgangspositie uiteindelijk niet over de streep te trekken en te verzilveren. Een kleine nederlaag met de cijfers 3-4 was het uiteindelijke eindresultaat.

Man van de wedstrijd in Wessem was de Belgische jeugdspeler Per Gevers. Het in Wessemse dienst spelende tafeltennistalent bleef zondagmiddag ongeslagen met klinkende overwinningen tegen Milo de Boer ( 3-1 ) en Tim Gras ( 3-1 ). Ook Jelle Moris knoopte aan met een verrassende overwinning in vijf games tegen de Nigeriaanse oud international Segun Toriola. Kopman Arturs Reinholds kon niet beslissend bijdragen door twee keer te verliezen tegen Tim Gras en Segun Toriola.

Uitslagen VeerhuisWessem / Westa – Combilo TOGB:

Stand eredivisie heren: