Westa dames winnen met ruime cijfers in Delft

Westa dames winnen met ruime cijfers in Delft

De AnytimeFitnessMaasgouw/Westa dames boekten een degelijke overwinning ( 1-6 ) in de uitwedstrijd tegen DHC. In Delft moesten de Westa dames zaterdagmiddag gehavend aan de wedstrijd beginnen. Jeugdspeelster Anne-Fleur Hamaekers moest invallen omdat Mascha Kovtoun en Kim Hergelink met blessureleed aan de kant moesten blijven.

Daantje Lommen bleef ongeslagen door overwinningen tegen Olga Dmitrieva en Esmee Teerlink. Ook Anouk van den Boom proefde het zoet van twee overwinningen tegen Esmee Teerlink en Samenda Schipper. Anne-Fleur verloor van Schipper maar won verrassend, na een 0-2 achterstand, in vijf games van Olga Dmitrieva. Het afsluitende dubbel werd door Daantje en Anouk op het nippertje gewonnen.

Stand eredivisie dames:

Foto, Cor Segers