Goud en brons op de NJK voor HelwegenPeters / Westa

Goud en brons op de NJK voor HelwegenPeters / Westa

Anouk van den Boom is zondagmiddag in Baarn tot Nederlands tot Nederlands kampioen gekroond in de categorie meisjes onder 19. In de finale was zij in vier games te sterk voor de als nummer 1 geplaatste Fleur Hoogeveen. Ook in het meisjes dubbel, samen met Fleur Hoogeveen, kon Anouk een gouden plak ophalen na winst tegen Robin Klomp en Mayra Monincx.

In de halve finale van het enkelspel werd het voor Anouk nog even spannend tegen Robin Klomp toen Anouk een 2-0 voorsprong in games moest prijsgeven. In de beslissende vijfde game was Anouk weer de baas aan de tafel.

In de categorie meisjes onder 15 werd Anne-Fleur Hamaekers derde in zowel het enkel-, alsook het dubbelspel. In de halve finale verloor Anne-Fleur van de latere winnares Jitte de Klerk. In het dubbelspel verloor Anne-Fleur samen met Amy Schoen in de halve finale van het als eerste geplaatste duo Jitte de Klerk en Faya Vooijs.