Uitslagen en de winnaars van het dubbel toernooi in Echt

Uitslagen en de winnaars van het dubbel toernooi in Echt

Gisteravond werd in de speelzaal van het Connect College in Echt het Westa recreanten dubbel toernooi gespeeld.

Gespeeld werd door 17 deelnemers  verdeeld over 2 poules.  Na de voorronde kregen de spelers een vaste partner bepaald door het aantal behaalde punten in de gespeelde voorrondes.

In de hoofdronde werd de finale gespeeld door Henk Creemers/Ben Kho tegen Jan Wilms/ Dhafer Saleh. Jan en Dhafer werden de winnaar van het Dubbel Toernooi. De derde plaats was voor het duo Flint van Lier/Marc van Munster, vierde werden René Broens/Patries van de Zwaan.

In de troostronde ging de finale tussen Ron Dohmen/Pierre Hermans en Rens Richter/Claudia Koenders. Ron en Pierre gingen met de overwinning aan de haal. De derde plaats was voor Hans Oelers/Anita Cooke en de vierde plaats voor Harry Golsteijn/ Hans Bakker.

Bij de foto v.l.n.r. Dhafer Saleh, Jan Willms, Ben Kho en Henk Creemers.