Westa heren kansloos tegen de landskampioenen van Taverzo

Westa heren kansloos tegen de landskampioenen van Taverzo

De VeerhuisWessem/Westa heren waren zondagmiddag in de thuiswedstrijd niet opgewassen tegen de huidige landskampioen De Boer Taverzo. Alleen in het afsluitende dubbelspel konden de Wessemse heren een punt maken. Door het resultaat van de 1-6 nederlaag komen de zorgen van de strijd tegen degradatie per week weer dichterbij.

De Boer Taverzo trad aan met met Jakub Folwarski, Yannick Vostes en Ivan Kahn. En deze spelers lieten er geen gras over groeien. Arturs Reinholds, Julien Meurant en Jelle Moris kwamen in de enkelspelen niet of nauwelijks in de buurt van een resultaat. Het dubbelspel met Arturs Reinholds en Jelle Moris tegen Ivan Kahn en Yannick Vostes was voor de late kijkers een heerlijke pot tafeltennis met een 3-1 winst voor het Westa duo.

In de uitwedstrijd van de AnytimeFitness Maasgouw/ Westa dames tegen Scylla bleef Sara Devos weer ongeslagen. In Leiden was Sara zondagmiddag in drie games de baas over Evelien Hengstman en won zij met het kleinst mogelijke verschil in de vijfde game tegen Fang Ning Chen Chen. Daantje Lommen en Mascha Kovtoun konden helaas niet aanknopen. Ook het dubbelspel Devos/Kovtoun tegen van Marwijk/Chen Chen was een prooi voor de Leidense dames. Eindstand 2-5.

De stand in de heren eredivisie:

1.van Wijnen/Smash ’70 1424
2.De Boer Taverzo 1424
3.Combilo TOGB 1415
4.WELYNQ/TTV Maashorst 1413
5.Klimaatgroep Stars 1413
6.De Boer Taverzo 2410
7.VeerhuisWessem/Westa 148
8.Scylla 145

De stand in de dames eredivisie:

1.VTV (N) 1422
2.Scylla 1419
3.Dozy Den Helder/Noor 1418
4.FysioScheepje/SKF 1412
5.AnytimeFitness/Westa 1412
6.Disnierats 141

Foto: Henk Hommes