Kansloze nederlaag Westa heren in Hattum

Kansloze nederlaag Westa heren in Hattum

Zonder kopman Arturs Reinholds leden de VeerhuisWessem/Westa heren een 1-6 nederlaag in de uitwedstrijd tegen van Wijnen Smash ’70. Door deze ruime nederlaag vinden we de Wessemse heren terug in het rechter rijtje van de eredivisie ranglijst. VeerhuisWessem/Westa moet derhalve vol aan de bak in het vervolg van het competitie programma in de strijd tegen degradatie.

Smash ’70 trad aan in de sterkst mogelijke opstelling met Lauric Jean, Laurens Tromer en Martijn de Vries. Tegen deze sterkhouders was er voor Jelle Moris, Julien Meurant en Per Gevers zaterdagmiddag weinig eer te behalen in Hattum. Alleen Julien Meurant pakte in het laatste enkelspel een punt en redde zo de eer door in vijf games te winnen van oud Westa speler Martijn de Vries.

Stand eredivisie heren: