Zwaar bevochten overwinning Westa heren in eerste halve finale

Zwaar bevochten overwinning Westa heren in eerste halve finale

De VeerhuisWessem/Westa heren speelden zaterdagmiddag in Zoetermeer de eerste wedstrijd in de halve finale play-down tegen De Boer Taverzo 2. Na een bloedstollende wedstrijd die viereneenhalf uur duurde won Westa de eerste confrontatie met 2-4.

De wedstrijd was sensationeel qua wedstrijdverloop en stond bol van de spanning in de onderlinge confrontaties. Vijf van de zes wedstrijden werden pas beslist in de vijfde game. Bij de gasten bleef Jonah Kahn knap overeind door van zowel Arturs Reinholds en Daan Sliepen te winnen. Aan Wessemse zijde was Aleksandrs Maskalonoks de zenuwen de baas door ongeslagen te blijven tegen Patrick Bruijne en Arjan Huiden.

De return vindt zondagmiddag plaats in Wessem. De winnaar van het tweeluik speelt ook volgend seizoen in de eredivisie.

Wedstrijdverloop en uitslagen: