VeerhuisWessem/Westa heren spelen de halve finale play-downs tegen Hilversum

VeerhuisWessem/Westa heren spelen de halve finale play-downs tegen Hilversum

Zondagmiddag speelden de VeerhuisWessem/Westa heren de laatste wedstrijd van het reguliere seizoen tegen AutoJ.de Gooijer/SKF uit Veenendaal. Door een afgetekende 6-1 overwinning eindigden de Wessemse heren op de vijfde plaats en resteert als toetje volgend weekend de halve finales play-downs tegen ranglijst laatste Hilversum. De winnaar van dit aanstaande dubbel programma is zeker van lijfsbehoud in de eredivisie.

Man of the match in de thuiswedstrijd was Aleksandrs Maskalonoks die zich tegen resp. Dicky de Jong en Floris Zur Muhlen terugvocht van een 0-2 achterstand en alsnog met de winst ging strijken. Ook Arturs Reinholds bleef ongeslagen tegen Zur Muhlen en Pieter van den Berg. Julien Meurant knoopte aan met een spectaculaire overwinning op de Jong. In het afsluitende dubbelspel bleven Reinholds en Maskalonoks ongeslagen door de winst tegen het duo de Jong/Zur Muhlen.

Wedstrijdverloop en uitslagen:

Eindstand:

Foto Aleksandrs Maskalonoks: Roy Voncken