Gastlessen voor het basisonderwijs in de gemeente Maasgouw

Gastlessen voor het basisonderwijs in de gemeente Maasgouw

De afgelopen week lieten we de leerlingen van basisschool St. Medardus uit Wessem en basisschool de Toermalijn uit Maasbracht kennismaken met onze mooie tafeltennissport. Harstikke leuk om alle kinderen in beweging te zien. Dank aan alle vrijwilligers voor de hulp!

Kom gratis tafeltennissen!

Plezier gaan beleven aan een potje tafeltennis. Voor alle leeftijden! Maak kennis met onze laagdrempelige sport en kom bij ons binnenlopen voor 5 gratis proeflessen. Dat kan tijdensop diverse momenten tijdens het aanbod in Wessem en/of Echt. Neem contact met ons op en meld je aan. Wij zorgen dat je op de juiste trainingsgroep wordt ingedeeld.

Samen aan de tafel. En samen in beweging. Dat is het idee….