VeerhuisWessem/Westa heren tegen TOGB in play-down

VeerhuisWessem/Westa heren tegen TOGB in play-down

Doordat VeerhuisWessem/Westa paaszondagmiddag de thuiswedstrijd tegen De Boer Taverzo 2 met 2-5 verloor en Combilo TOGB met maximale cijfers van Taverzo 1 verloor is de rangorde voor de play-down wedstrijden in de strijd om degradatie uitgetekend. Westa speelt op zondag 23 april om 14.00 uur in Berkel en Roderijs de halve finale play down tegen Combilo TOGB. De verliezer van deze wedstrijd moet een week later op 29 april op herhaling in de finale.

Het was voor de pauze een bijzonder leuke, spannende en gelijk opgaande wedstrijd om naar te kijken die laatste reguliere wedstrijd van de competitie. Julien Meurant bood verrassend goede tegenstand tegen verdediger Michal Murawski. Arturs Reinholds moest tot het gaatje gaan voor de winst tegen Ivan Kahn. En Jelle Moris was de eerste twee games superieur tegen Arjan Huiden. Na de pauze wist Arturs Reinholds nog te scoren tegen Arjan Huiden.

Uitslagen VeerhuisWessem/Westa 1 – De Boer Taverzo 2

Eindstand eredivisie voorjaar 2023