Super zondag voor Jelle Moris in de thuiswedstrijd tegen TOGB

Super zondag voor Jelle Moris in de thuiswedstrijd tegen TOGB

Jelle Moris was zondagmiddag voor VeerhuisWessem/Westa de man of the match in de thuiswedstrijd tegen Combilo TOGB. In zijn eerste wedstrijd won Moris na een gelijk opgaande strijd in vijf games van leeftijdgenoot Tim Gras. Maar klap op de vuurpijl van de middag werd de winst van Jelle Moris tegen de Nederlands kampioen van 2021 Michel de Boer. Deze wedstrijd kende een buitengewoon grillig verloop. Met 11-9, 3-11, 11-1, 11-13 en 11-9 was deze wedstrijd een spektakelstuk van jewelste met een heel close einde in het voordeel van de dolgelukkige Moris.

Omdat Arturs Reinholds simpel in drie games Tim Gras opzij zette werd de eindstand aldus bepaald op 3-4 in het voordeel van de formatie uit Berkel en Rodenrijs.

De Let Aleksandrs Maskalonoks maakte zijn debuut voor VeerhuisWessem/Westa maar kwam niet tot scoren tegen de sterkhouders van de tegenstander Michel de Boer en Segun Toriola.

Met nog twee wedstrijden te gaan tegen resp. Klimaatgroep Stars 1 en De Boer Taverzo 2 wordt de komende weken de strijd in de onderste regionen van de ranglijst nog heel erg spannend.

Foto: Cor Segers

Uitslagen VeerhuisWessem/Westa – Combilo TOGB:

Stand eredivisie heren: