Sara Devos terug bij Anytime Fitness Maasgouw

Sara Devos terug bij Anytime Fitness Maasgouw

Terwijl de laatste wedstrijden in de najaar competitie nog worden gespeeld, is de deadline van de opgave eredivisieteams in het voorjaar al verstreken. Beide eredivisieteams van Veerhuis Wessem/ Westa en Anytime Fitness Maasgouw/ Westa zijn na hun handhaving in de eredivisie compleet voor het nieuwe voorjaarsseizoen. Het herenteam blijft intact, het damesteam wordt versterkt met ‘oude bekende’ Belgisch internationaal Sara Devos.

De 17 jarige Devos speelde tot het voorjaar van 2022 voor de damesformatie van Westa. Haar overstap naar het Franse Saint-Quentin maakte het in de beginfase onmogelijk om twee competities te combineren. Een half jaar later zijn beide competities door het wedstrijdprogramma toch te combineren waardoor de 17 jarige Devos opnieuw aansluit bij Anytime Fitness Maasgouw/ Westa. Devos over haar terugkeer: ‘’Het afgelopen jaar heb ik met veel plezier in Wessem gespeeld. Het spelen met leeftijdsgenoten in een andere competitie past goed bij mijn ontwikkeling. Ik ben blij dat ik vanaf 2023 beide competities kan combineren en van toegevoegde waarde kan zijn voor Westa’’. Coach Marc Bosman is content met de terugkomst van Sara. ‘’Door recente blessures van Kim en Mascha zaten we afgelopen seizoen krap in de bezetting. Hierdoor zochten we een extra speelster. De toevoeging van Sara zorgt voor een kwaliteitsimpuls aan ons jonge team’’.

Het herenteam van Veerhuis Wessem/ Westa blijft intact met Arturs Reinholds, Jelle Moris, Julien Meurant, Per Gevers, Daan Sliepen en Aleksandrs Maskalonoks. Het nieuwe eredivisieseizoen start eind januari 2023.

Foto: De Limburger