Nederlaag Westa heren bij rentree Daan Sliepen

Nederlaag Westa heren bij rentree Daan Sliepen

De VeerhuisWessem/Westa heren togen zondagmiddag naar het hoge noorden voor de loodzware laatste eredivisie wedstrijd van de najaar competitie tegen Klimaatgroep Stars. Ook stand-in Daan Sliepen kon bij zijn rentree op het hoogste niveau niet het verschil maken. Al was Sliepen tegen de deze competitie nog ongeslagen Arhurs Bilas wel dicht bij een verrassing. Meer dan een nederlaag met maximale cijfers ( 0-7 ) zat er dan ook niet in voor de Westa heren tegen de kampioenskandidaat uit Middelstum.

Doordat de concurrenten in de onderste regionen PingPong Alkmaar en Taverzo 2 niet konden profiteren van de ruime Westa nederlaag, spelen de VeerhuisWessem/Westa heren aankomende zondag de thuiswedstrijd in de halve finale play-down tegen PingPong Alkmaar.

De AnytimeFitnessMaagouw/Westa dames wonnen zaterdagmiddag in Wessem de thuiswedstrijd tegen DHC maar verloren zondagmiddag in Leiden tegen Scylla. Voor de Wessemse dames zit derhalve de najaar editie van de competitie er op. En zien we de dames volgend voorjaar weer terug in de eredivisie.

Eindstand eredivisie heren

Foto: Henk Hommes