Nederlaag Westa dames in uitwedstrijd tegen koploper VTV uit Nieuwegein

Nederlaag Westa dames in uitwedstrijd tegen koploper VTV uit Nieuwegein

De AnytimeFitnessMaasgouw/Westa dames stonden zondagmiddag voor een loodzware opgave in de uitwedstrijd tegen de huidige koploper in de eredivisie dames VTV. Helaas konden de Wessemse dames in Nieuwegein geen vuist maken. Mascha Kovtoun kon de nederlaag ( 2-5 ) met twee spectaculaire overwinningen nog enigzinds dragelijk maken.

De middag begon uitstekend voor de Wessemse dames. Mascha Kovtoun won verrassend in drie games van de Masters winnares Tanja Helle. Echter Kim Hergelink en Anouk van den Boom konden niet aanknopen en verloren vervolgens van Vera van Boheemen en van Chana van der Venne.

Na de pauze kon alweer Mascha Kovtoun een punt maken. Zij won in vijf games van Chana van der Venne. En daar bleef het bij deze zondagmiddag.

VTV – AnytimeFitnessMaasgouw/Westa
Uitslagen en wedstrijdverloop:

Stand eredivisie dames:

Foto: Cor Segers