Tafeltennisplein – Westa Tafeltennis

Westa Tafeltennisplein, samen aan de tafel

Onze missie is er voor te zorgen dat iedereen, van jong tot oud, van 4 tot 80 jaar met veel plezier en op sportieve wijze de tafeltennissport in al haar diversiteit kan beleven. Westa Tafeltennis streeft naar kwaliteit en ontwikkeling voor en door haar leden en haar omgeving. Vanuit deze betrokkenheid vervullen wij een sociaal maatschappelijke rol waar iedereen rond de club trots op is.

Het wij gevoel binnen de vereniging neemt toe. Alle leden dragen iets bij waardoor alle activiteiten probleemloos verlopen. Kwantitatief en kwalitatief hoogwaardig kader draagt bij aan de prestatie, ontwikkeling en beleving van de tafeltennissport.

Westa Tafeltennisplein bestaat uit meerdere typen deelnemers die allen hun plek hebben binnen de vereniging. Het beleid is er op gericht dat deze deelnemers allen in hun behoeften worden voorzien en dat zij naast elkaar binnen de club kunnen bestaan.

Alex

Alex is de tafeltennisser die het leuk vindt om te trainen en komt om wedstrijden te spelen. Alex heeft (nog) weinig binding met de rest van de vereniging. Hij speelt in zijn team en heeft het daar naar zijn zin.

THEA

Thea is de vrijwilligster die gedreven wordt door het plezier van anderen. Thea haalt er voldoening uit om de zaken voor andere mensen goed te regelen. Thea is begeleidster van een jeugdteam, helpt achter de bar en organiseert activiteiten. Zij vindt het leuk om met andere vrijwilligers samen te werken.

Henk

Henk is de supporter die zich betrokken voelt bij de club en de club een warm hart toedraagt. Henk ontmoet andere betrokkenen met dezelfde interesses en vindt deze sociale contacten belangrijk. Henk heeft vanuit eigen ervaring duidelijke ideeën over de club.

jan

Jan is de vrijwilliger die zijn expertise inzet om de club beter te laten functioneren. Jan vindt het leuk om de vereniging te zien ontwikkelen en daar zijn steentje aan bij te dragen. Jan houdt er van uitgedaagd te worden en problemen aan te pakken.

louis

Louis is de gedreven trainer die talenten traint om zo goed mogelijk te presteren en spelers beter te maken. Wanneer het team goed presteert, is Louis voldaan. Louis vindt dat alles in het werk moet worden gesteld om de talentontwikkeling zo goed mogelijk te laten functioneren.

Jim

Jim is de speler die het beste uit zichzelf wil halen, beter wil worden en zo hoog mogelijk wil spelen. Jim verwacht een omgeving waarin hij zich het beste kan ontwikkelen. Jim heeft er veel voor over om in de nationale selectie te spelen.

Pascalle

Pascalle is de tafeltennisster die er plezier aan beleeft om (wekelijks) een potje te spelen. Pascalle wil graag winnen, maar hecht ook veel belang aan het sporten met vriendinnen en gezelligheid na afloop.Tafeltennis komt niet altijd op de eerste plaats.

maria

Door deel te nemen aan laagdrempelige sportactiviteiten ervaart Maria als 50-plusser op een veilige manier hoe leuk sporten is. Samen met leeftijdsgenoten gaat Maria aan de slag om fitter te worden. Elke donderdagmorgen wordt een training gegeven door een van de enthousiaste trainers. Na afloop is er gelegenheid om gezamenlijk een kopje koffie of thee te drinken en een kaartje te leggen .

Geïnteresseerd om samen met ons aan de tafel te gaan? 

Leuk idee om mee te doen op het tafeltennisplein? Dan kunt u zich hier aanmelden  (naam, e-mailadres, uw bericht). Ook voor informatie, vragen en/ of opmerkingen kunt u dit formulier gebruiken. U ontvangt zo snel mogelijk een reactie van ons terug. 

  Pont
  e6f2b60a-d143-4c55-92d7-9d58aa1c064a
  sloephuren limburg
  helwegen
  sporttak platform
  logo-anytime-maasbracht
  logo-anytime-panheel
  rabo klein
  Go for Gold 2
  maasgouw