Trefpunt Westa – Westa Tafeltennis

Ontmoeten en ontspannen

CLINIC

Met toppers aan de tafel

Wij verzorgen geheel op maat clinics voor alle mogelijke doelgroepen. Bij een clinic komen een of meerdere toppers aan de tafel. Zij verzorgen demonstraties, training met oefenstof, een klein toernooi of een kinderprogramma. Met een spectaculaire tafeltennisshow vooraf.

Wij geven een inkijk in de oneindige mogelijkheden van tafeltennis en de spelvormen. Wij organiseren clinics voor scholen, sportdagen, instuiven, zorginstellingen, speciaal onderwijs, beurzen, promotiedagen. Bij de seizoen- opening en/of afsluiting, maar ook jubileums, open dagen e.d..

RECREANTEN COMPETITIE

Ontmoetingsplaats voor jong en oud

Recreatief tafeltennis door het aanbieden van tafeltennisactiviteiten in diverse variëteit en spelvormen. Trefpunt Westa wordt daarmee een plek voor jong en oud en voor mensen die willen sporten.

Wij geven een inkijk in de oneindige mogelijkheden van tafeltennis en de spelvormen. Wij organiseren trainingen en toernooivormen die leuk en interessant zijn voor de recreatieve tafeltennisser. 

Niets moet en ( bijna ) alles mag. Met na de trainingen een gezellige nazit in het WestaCafé.

IS ER EEN FEESTJE?

Een tafeltennis party voor de kids

Uw zoon of dochter wil binnenkort een feestje bouwen met vriendjes en vriendinnetjes. Als er iets te vieren valt. Kom dan naar Westa voor een heus tafeltennisfeestje. Met alles er op of eraan.

Je kunt het zo gek niet bedenken! Volledig op maat afgestemd op de groep en het verdere gezelschap. 

Samen aan de tafel is het idee!

EVENTS

Snel, actief, vitaal, plezier

Wilt u een event of activiteit een extra impuls geven? Denk dan eens aan tafeltennis. Samen aan de tafel is het idee!

Wij organiseren samen met u een event dat voor een deel in het teken kan staan van tafeltennis en bewegen. Een initiatief om bewegen, vitaliteit en plezier te bevorderen. Tafeltennis is daarvoor een unieke en laagdrempelige sport: het kan altijd en (bijna) overal.

BEDRIJFSUITSTAP

Samen beleven is dubbel genieten

Wij organiseren voor u een bedrijfsuitje dat in het teken staat van tafeltennis en bewegen. Een initiatief voor uw onderneming om bewegen, vitaliteit en plezier ook op de werkvloer te bevorderen. Tafeltennis is daarvoor een unieke en laagdrempelige sport: het kan altijd en (bijna) overal.

Het programma van uw bedrijfsuitstap wordt volledig op maat afgestemd op de groep en het gezelschap. Ontmoeten, ontspannen en bewegen. Dat is het idee. Indien gewenst wordt een clinic gegeven met onze toptalenten, kan een bedrijfstoernooi worden gespeeld of behoort een workshop over  talentontwikkeling tot de mogelijkheden.

Pont
e6f2b60a-d143-4c55-92d7-9d58aa1c064a
sloephuren limburg
helwegen
sporttak platform
logo-anytime-maasbracht
logo-anytime-panheel
maasgouw