Ping Pong Bar

Ontmoeten, ontspannen en gezelligheid

Pickle & PingPong Bar 

Pickle & PingPong Bar

Ontmoeten, Ontspannen en bewegen. Met een grote portie gezelligheid!

Op je vrije vrijdagavond een biertje drinken in combinatie met pickleball of tafeltennis. Jouw collega’s of vrienden na een week hard werken laten zien hoe goed je bent met een bat. Onder het genot van een hapje en een drankje.

Of een compleet toernooi spelen tijdens een uitje met je vriendinnengroep. In onze Pickle & Ping Pong Bar maken wij dat op donderdagavond allemaal mogelijk. Ter beschikking voor een sportief feestje staan een centre court, speeltafels, een voetbalspel, darts, een gezonde keuken en een flinke bar.

Als liefhebber kun je een hele avond jouw slag slaan. Samen in de speelzaal is het idee. Gezelliger kunnen we het niet maken….

Westa Café

Ontmoeten, Ontspannen en bewegen. Met een grote portie gezelligheid!

Wij organiseren voor u een bedrijfsuitje dat in het teken staat van tafeltennis, pickleball en bewegen. Het programma van uw bedrijfsuitstap wordt volledig op maat afgestemd op de groep en het gezelschap. Ontmoeten, ontspannen en bewegen. Dat is het idee.

Indien gewenst wordt een clinic gegeven met onze toptalenten, kan een bedrijfstoernooi worden gespeeld of behoort een workshop over talentontwikkeling tot de mogelijkheden.

In ons Westa Café laten wij u genieten van een hapje en drankje geheel op uw wensen afgestemd. Gezelligheid kent geen grenzen bij ons… 

Geïnteresseerd? Neem contact met ons op!

  52263873_1318366084994933_4051159715051208704_n
  e6f2b60a-d143-4c55-92d7-9d58aa1c064a
  helwegen
  posno sport
  tibhar 1
  RaboClubSupport
  sloephuren limburg
  scooterhuren-limburg
  AH-logo-CMYK-metbalk
  AnytimeFitnessLogo-Maasgouw_Page_1
  ralph kessels
  sporttak platform