Eens samen landskampioen en teamgenoten, nu de tegenstanders van elkaar

Eens samen landskampioen en teamgenoten, nu de tegenstanders van elkaar

In 2011 en 2012 werden Martijn de Vries en Daan Sliepen als teamgenoten met Westa samen landskampioen in de eredivisie. Zaterdagmiddag stonden de twee Westa iconen van toen weer samen aan de tafel. Nu als tegenstanders van elkaar in de uitwedstrijd van VeerhuisWessem/Westa tegen van Wijnen/Smash ’70, de huidige koploper in de eredivisie. Daan Sliepen kwam in Hattem met 3-0 als overwinnaar uit de tweestrijd. Maar van Wijnen Smash ’70 ging uiteindelijk als team met de 5-2 winst aan de haal.

Per Gevers en Daan Sliepen zorgden voor de Wessemse punten door beiden van Martijn de Vries te winnen. Arturs Reinholds kwam niet tot winst en het het afsluitende dubbelspel ging nipt in vijf games verloren.

Stand eredivisie heren:

De landskampioenen en teamgenoten van weleer