Sara Devos ongenaakbaar tegen regerend landskampioen VTV

Sara Devos ongenaakbaar tegen regerend landskampioen VTV

Sara Devos bleef zondagmiddag bij haar rentree voor de Wessemse dames in de eredivisie thuiswedstrijd ongeslagen tegen regerend landskampioen VTV dames. Zo gaf de kersverse AnytimeFitness Maasgouw /Westa speelster haar visitekaartje af door tegen Chana van der Venne en Tanja Helle beide enkelspelen in vier games te winnen. Maar verder liet de landskampioen uit Nieuwegein het niet komen zodat de eindstand 2-5 op het scorebord stond aan het einde van de middag.

Anouk vanden Boom en Daantje Lommen konden niet aanknopen. Daantje verloor van Li Dong en Chana van der Venne in vier games. Tanja Helle en Li Dong waren in drie games te sterk voor Anouk. Ook het afsluitende dubbelspel met het duo Sara Devos en Anouk van Den Boom tegen van der Venne/Dong ging in vier games verloren.

De VeerhuisWessem/Westa heren verloren de uitwedstrijd tegen promovendus Scylla met de kleinst mogelijke cijfers, eindstand 3-4. Na een gelijk opgaande wedstrijd moest het afsluitende dubbelspel de beslissing brengen. Het duo met Gerard Bakker en Borja Sanchez Lopez was in de vijfde game met 11-7 te sterk voor Jelle Moris en Arturs Reinholds, waardoor de wedstrijd en tevens de eindstand kantelde in Leidens voordeel.

Arturs Reinholds bleef zondagmiddag ongeslagen door in drie games te winnen van Gerard Bakker alsook van Mats Oomen. Per Gevers won in vijf games van Gerard Bakker maar verloor van de Spanjaard Borja Sanchez Lopez. Jelle Moris kwam er zondagmiddag niet aan te pas tegen Mats Oomen en Borja Sanchez Lopez.

Stand eredivisie dames

Stand eredivisie heren

Foto Henk Hommes