Uitslagen

TTapp

Welkom bij TTapp!

TTapp is dé applicatie voor tafeltennis­competitie­spelend Nederland. Je vindt hier alle wedstrijd­info van een groeiend aantal tafeltennis­competie­organisaties, hand­zaam gepresen­teerd voor gebruik op een smartphone. Je eigen poule en die van je vrienden kun je als favorieten op het start­scherm opnemen zodat je ze snel kunt bereiken.

Speel je zelf competitie? Zorg dan dat je een account krijgt, log in, en je kunt al tijdens het spelen van de competitie­wedstrijden de game-uitslagen vastleggen. Zo kunnen je club­genoten, familie en vrienden live de resul­taten volgen!

Sinds de zomer van 2018 is TTapp een product van Rota•IT, de IT-startup van de auteur. Rota•IT heeft met een aantal tafel­tennis­organisaties, waaronder de NTTB, een licentie­overeenkomst gesloten voor het gebruik van TTapp binnen hun competities.

TTapp is op dit moment echter niet een officiële tool voor de invoer van NTTB-wedstrijden! Uitslagen van competitie­wedstrijden moeten in NAS ingevoerd worden en de gegevens in NAS zijn leidend. Je kunt geen rechten ontlenen aan de presentatie van NTTB-wedstrijd­gegevens in TTapp.

Installeer de app!

Android app in Google Play iOS app in Apple AppStore

Liever geen app, of heb je geen iOS of Android telefoon? Gebruik dan simpelweg de website van TTapp in een moderne browser en kies voor ‘toevoegen aan startscherm’. De site voelt dan bijna helemaal als een app. Je mist dan natuurlijk wel een paar features die enkel in de app beschikbaar zijn, zoals push-notificaties en agenda-synchronisaties.

Privacy

TTapp heeft privacy hoog in het vaandel staan. Er wordt geen gebruik gemaakt van Google Analytics of andere componenten die gegevens van gebruikers doorsluizen naar derde partijen. Er wordt ook geen gebruik gemaakt van advertentie-netwerken. TTapp is en blijft gegarandeerd advertentie-vrij.
Zie voor verdere details de privacyverklaring.

Pont
e6f2b60a-d143-4c55-92d7-9d58aa1c064a
sloephuren limburg
helwegen
sporttak platform
logo-anytime-maasbracht
AH-logo-CMYK-metbalk
logo-anytime-panheel
rabobank doet met ons mee
stiga game11
maasgouw
wessem maasdorp