Samen aan de tafel – Westa Tafeltennis

Westa Tafeltennis, samen aan de tafel

Onze missie is er voor te zorgen dat iedereen, van jong tot oud, van 6 tot 80 jaar met veel plezier en op sportieve wijze de tafeltennissport in al haar diversiteit kan beleven. Westa Tafeltennis streeft naar kwaliteit en ontwikkeling voor en door haar leden en haar omgeving. Vanuit deze betrokkenheid vervullen wij een sociaal maatschappelijke rol waar iedereen rond de club trots op is.

Het wij gevoel binnen de vereniging neemt toe. Alle leden dragen iets bij waardoor alle activiteiten probleemloos verlopen. Kwantitatief en kwalitatief hoogwaardig kader draagt bij aan de prestatie, ontwikkeling en beleving van de tafeltennissport.

Westa Tafeltennisplein bestaat uit meerdere typen deelnemers die allen hun plek hebben binnen de vereniging. Het beleid is er op gericht dat deze deelnemers allen in hun behoeften worden voorzien en dat zij naast elkaar binnen de club kunnen bestaan.

Geïnteresseerd om samen met ons aan de tafel te gaan. Om lid te worden of gewoon deel te nemen?

Leuk idee om mee te doen? Dan kunt u zich hier aanmelden  (naam, e-mailadres, uw bericht). Ook voor informatie, vragen en/ of opmerkingen kunt u dit formulier gebruiken. U ontvangt zo snel mogelijk een reactie van ons terug. 

  Pont
  e6f2b60a-d143-4c55-92d7-9d58aa1c064a
  sloephuren limburg
  helwegen
  sporttak platform
  logo-anytime-maasbracht
  logo-anytime-panheel
  maasgouw