Dubbelslag

Dubbelslag

Trefpunt Westa
Kloosterlaan 6B
0475-561338

‘Dubbelslag’ is, zoals het woord al zegt, een initiatief om overheid, bedrijven, zorginstellingen, e.a. te interesseren een of meerdere tafeltennistafels te plaatsen binnen hun onderneming/instelling. Westa wil bedrijven helpen om bewegen, vitaliteit en plezier op de werkvloer te bevorderen. Tafeltennis is daarvoor een unieke en laagdrempelige sport: het kan altijd en, met behulp van onze producten, (bijna) overal. Maak uw medewerkers productiever en bevorder samenwerking!

Tafeltennis is goed voor de vitaliteit van het personeel, goed als preventie tegen overgewicht, goed voor maatschappelijke participatie, goed voor de verbreiding van het tafeltennisvirus. In het algemeen vooral ook goed voor de exposure van Westa als tafeltennisvereniging.

Trefpunt Westa, ontmoetingsplaats voor tafeltennis voor jong en oud.

Deelnemers krijgen, in ruil voor een sponsorbijdrage, een complete tafeltennis-uitrusting (tafel, batjes, balletjes) en worden lid van Trefpunt Westa en deelnemer aan de Westa bedrijvencompetitie. Wij verzorgen clinics op de werkvloer om tafeltennis als bewegingssport te stimuleren.