Ping Pong Bar

Ontmoeten, ontspannen en gezelligheid

Ping Pong Bar en Westa Café

Ping Pong Bar

Ontmoeten, Ontspannen en bewegen. Met een grote portie gezelligheid!

Op je vrije vrijdagavond een biertje drinken en tafeltennissen. Jouw collega’s of vrienden na een week hard werken laten zien hoe goed je bent met een batje. Onder het genot van een hapje en een drankje.

Of een compleet tafeltennistoernooi spelen tijdens een uitje met je vriendinnengroep. In onze Ping Pong Bar maken wij dat op vrijdagavond allemaal mogelijk. Ter beschikking voor een tafeltennisfeestje staan acht speeltafels, een voetbalspel, darts, een gezonde keuken en een flinke bar.

Als liefhebber kun je een hele avond jouw slag slaan. Samen aan de tafel is het idee. Gezelliger kunnen we het niet maken….

Westa Café

Ontmoeten, Ontspannen en bewegen. Met een grote portie gezelligheid!

Wij organiseren voor u een bedrijfsuitje dat in het teken staat van tafeltennis en bewegen. Het programma van uw bedrijfsuitstap wordt volledig op maat afgestemd op de groep en het gezelschap. Ontmoeten, ontspannen en bewegen. Dat is het idee.

Indien gewenst wordt een clinic gegeven met onze toptalenten, kan een bedrijfstoernooi worden gespeeld of behoort een workshop over talentontwikkeling tot de mogelijkheden.

In ons Westa Café laten wij u genieten van een hapje en drankje geheel op uw wensen afgestemd. Gezelligheid kent geen grenzen bij ons… 

Geïnteresseerd? Neem contact met ons op!

  AnytimeFitnessLogo-Maasgouw_Page_1
  e6f2b60a-d143-4c55-92d7-9d58aa1c064a
  helwegen
  posno sport
  tibhar 1
  rb_logo_jpg
  52263873_1318366084994933_4051159715051208704_n
  sloephuren limburg
  scooterhuren-limburg
  AH-logo-CMYK-metbalk
  ralph kessels
  sporttak platform