Partners - Westa Tafeltennis

Partners in ontwikkeling en co-creatie

Het streven is dat Westa Tafeltennis  zich ook de komende jaren nadrukkelijk zal profileren als een van de  beste opleidingscentra van Nederland. Een training- en expertisecentrum dat lokale en regionale toptalenten voortbrengt van niveau. Inspanningen vanuit de eigen jeugdopleiding die uiteindelijk moeten leiden tot het verwezenlijken van een Olympische droom voor topsporters in wording. 

Als financier, sponsor en donateur draagt u bij aan de exploitatie van Westa Tafeltennis als sportief tafeltennis bolwerk in de Limburgse gemeenschap. Als deelnemer toont u tevens een sociaal maatschappelijke betrokkenheid bij het stimuleren van Limburgse talenten in een combinatie van topsport en breedtesport die er toe doet.

Hoofdsponsors dames

Hoofdsponsor heren

Hoofdsponsor jeugdteams

Supply sponsors

Partners en sponsoren

Clubkas acties

Klik op een van onderstaande onderstaande logo’s en u kunt deelnemer worden aan de clubkas actie  van onze sponsors.

Sponsor opties bij Westa

Invulling van partnership met Westa is maatwerk. Sponsorpakketten worden in overleg samengesteld waarbij mogelijkheden worden geboden voor commerciële en promotionele activiteiten, gebruikmakend van het opleidingscentrum, de jeugdopleiding, de topteams of de individuele speelsters en spelers van Westa.

Wilt u meer weten over invulling van maatwerk partnership bij Westa? Maak onderstaand een keuze in het menu en stuur dit samen met een bericht en uw gegevens en wij nemen contact met u op.