TTO Limburg

Tafeltennis Talent Ontwikkeling Limburg is een NTTB/Topsport Limburg gecertificeerd Regionaal Training Centrum voor talent dat zich wil ontwikkelen tot topsporter.

TTO Limburg

Tafeltennis Talent Ontwikkeling (TTO Limburg) is een NTTB/Topsport Limburg gecertificeerd Regionaal Training Centrum  voor talent dat zich wil ontwikkelen tot toekomstig topsporter. Daartoe worden dagelijks toptrainingen verzorgd voor jongens en meisjes van Limburgse  tafeltennisverenigingen.

Tafeltennis Talent in Ontwikkeling.

De trainingen zijn aanvullend op de trainingen bij de eigen vereniging en eventuele regionale trainingen. Ontwikkeld worden respectievelijk technische-, tactische-, fysieke- en sociale eigenschappen en vaardigheden van het tafeltennis. Individuele programma’s worden aangevuld met specifieke begeleiding van het talent op het gebied van fysieke-, sociale-, mentale-, pedagogische- en loopbaanbegeleiding. De trainingen zijn gericht op meerdere leeftijdscategorieën en staan onder leiding van vooraanstaande Nederlandse en Internationale trainers. De trainingen vinden plaats in Tafeltennis Centrum Wessem.

Heeft u interesse in ons project TTO Limburg. Laat het ons weten en wij gaan actie ondernemen.