Nieuw in Echt-Susteren. Tafeltennis voor kinderen van 4 tot 12 jaar.

Nieuw in Echt-Susteren. Tafeltennis voor kinderen van 4 tot 12 jaar.

Precies één jaar geleden begonnen wij onze dependance in de Gemeente Echt-Susteren. We zijn gestart met de doelgroep senioren aangezien er vanuit deze doelgroep enorm veel animo is voor tafeltennis in deze regio. Een jaar later spelen er wekelijks maar liefst 30 tafeltennissers. Een super resultaat met dank aan de vele vrijwilligers.

Tijd voor een nieuwe doelgroep. Vanaf september 2022 is Westa in Echt gestart met de doelgroep kinderen van 4 t/m 12 jaar. Elke dinsdag van 18.30-19.30 uur wordt er gespeeld in de gymzaal van het Connect College.

Je kunt er bijna niet meer om heen. Winkels, restaurants, sportvoorzieningen, scholen en nog veel meer. Afgelopen weken maakten wij volop promotie voor het tafeltennisaanbod voor kinderen in de gemeente Echt-Susteren. Op korte termijn ontvangen alle schoolgaande kinderen (informatie)flyers met de uitnodiging voor enkele gratis proeflessen. Wij kunnen niet wachten om jou te ontmoeten.

Wil je vrijblijvend enkele keren proberen? Stuur een e-mail naar secretariaat@westa.nl en maak kennis met tafeltennis.