Resultaten Westa spelers NK BCDEF 

Resultaten Westa spelers NK BCDEF 

Daan Hamaekers in heren F,  2e in zijn poule en door naar de hoofdronde. In de hoofdronde won hij 4 partijen achter elkaar waarna hij in de finale verloor van Antoine Nijhuis.  Daan haalde met zijn 2e plaats een E licentie.

In de categorie heren dubbel F, werd Daan samen met Daniël Theunissen 2e in een poule van 3.
Daniël werd in het enkelspel 2e in zijn poule. In de vervolgronde kwam Daniël tot de ¼ finale, waar hij verloor van Antoine Nijhuis.

Manos Peters in heren C, Manos werd makkelijk 1ste in zijn poule en kwam vervolgens tot de halve finale van het toernooi waar hij verloor van Tomon Priem, wat Manos een 3e plaats opleverde 

Anne-Fleur Hamaekers in dames D, Anne-Fleur kwam niet goed uit de startblokken wat haar een 3e plaats in de poule opleverde en geen plaats in de volgronde. Ze behaalde wel een 2e plaats in het dubbel dames D samen met Nina Romano van Hilversum. In de finale werd verloren van Floortje Gerritsen en Mayra Monincx.

Anouk van den Boom, in dames B: Anouk werd op onderling resultaat 2e in haar poule, waarna ze in de ¼ finale verloor van Eveline Hengstman. In het dubbel verloor Anouk samen met Brenda Veenstra in de halve finale van Irene Faber en Evelien Hengstman. Dit leverde haar een 3e plaats op.

Jasper Laumen kwam niet verder dan één winstpartij wat hem een 4e plaats in de poule opleverde en helaas geen plaats in het vervolgtoernooi.

Gefeliciteerd met de geleverde prestaties!