Nieuwe tafeltennis seizoen weer van start

Nieuwe tafeltennis seizoen weer van start

Na een succesvolle en drukbezochte eerste editie van de zomerkampioenschappen en de seizoen voorbereiding voor de (jeugd)selectie staat het nieuwe seizoen dan echt op het punt van beginnen. Vanaf maandag 29 augustus start de nieuwe trainingsindeling voor het nieuwe seizoen. De nieuwe indeling hebben alle leden enkele weken geleden ontvangen. Niet ontvangen? Stuur even een mailtje naar secretariaat@westa.nl. Niet beschikbaar en/of aanwezig? Graag even een berichtje naar je trainer. Afgelopen weekend speelden Anouk van den Boom, Daantje Lommen, Karlijn van Lierop, Mascha Kovtoun, Kim Hergelink en Anne Fleur Hamaekers in Wageningen het eerste toernooi van het seizoen, de (jeugd)Masters.  Maak er met zijn allen een mooi tafeltennisseizoen van!