Zomerkampioenschappen Westa Tafeltennis van start

Zomerkampioenschappen Westa Tafeltennis van start

Met een kleine 20 deelnemers zijn de zomerkampioenschappen van Tafeltennisvereniging Westa op dinsdag 9 augustus succesvol gestart. Onder de deelnemers zich bevinden zich een mix van senioren, recreanten en jeugdspelers van de Westa locaties in Wessem en Echt.

De volgende ronden worden gespeeld op 16 en 23 augustus van 10.00-12.00 uur in Tafeltenniscentrum Wessem, Kloosterlaan 6B te Wessem. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden bij organisator Jan Joosten (janjoosten@planet.nl). Deelname is gratis.

Naast de hoofdlocatie in Wessem is tafeltennisvereniging Westa een jaar geleden gestart met een dependance in de gemeente Echt-Susteren. Tafeltennis in deze regio leeft, want een jaar later is de dependance uitgegroeid tot c.a. 30 leden. Het wekelijkse trainingsaanbod wordt vanaf dinsdag 30 augustus weer opgepakt in de sportzaal van het Connect College.

Vanaf september 2022 wordt er ook gestart met een wekelijkse trainingsgroep voor kinderen. Meer informatie over de start van de kidsgroep is te verkrijgen via secretariaat@westa.nl. Samen aan de tafel, dat is het idee!